Koop je telefoon refurbished.

refurbished

Iedereen die ook maar meer dan twee blogs van mij heeft gelezen, weet twee dingen van mij.
Een: ik ben het zusje van Dagobert Duck. En twee ik ben voor zero waste.

Tel deze twee zaken op en je begrijpt waarom ik een warm voorstandster ben van een refurbishede telefoon. Mocht jij daar nog over aarzelen dan zet ik nu een aantal zaken op een rijtje, die jou over de streep zullen halen!

Refurbished is iets heel anders dan tweedehands.

Nu is er – volgens mij – niks tegen tweedehands, sterker nog ik ben een enthousiast kringloop-ganger, maar voor je telefoon is het toch net even anders. Refurbished is het Engelse woord ( waarom kunnen we toch geen gewoon Nederlands gebruiken) voor gerenoveerd.
Dus je koopt een volledig nagekeken, goed werkende, gewassen en gestreken IPhone.
En dat is iets heel anders dan je IPhone ergens op marktplaats overnemen van iemand die je totaal niet kent.

Garantie !

Is bij die onbekende persoon van marktplaats de garantie tot de hoek, bij het iPhone X refurbished bestellen krijg je gewoon een keurige garantie, die kan variëren van 12 tot 36 maanden

Geld besparen

Wanneer je  je IPhone refurbished koopt, bespaar je al vlotjes 30 % op de aankoopsom, wanneer je het vergelijkt met een nieuwe telephone. Maar daarna gaat het besparen nog even lekker door: je kan namelijk voor je gerenoveerde telefoon een Sim-Only kaart nemen. Dat vind ik nog altijd de meest voordelige abonnementen. Ik kan het weten, ik ben..? Juist. Het zusje van.

Het milieu

Wanneer jij je telefoon refurbished koopt, voorkom je dat hij weggegooid wordt. Oude mobiele telefoons, zijn behoorlijk slecht voor het milieu. Dus er eentje redden is heel milieuvriendelijk.

Soms zijn milieu sparende zaken in eerst instantie juist heel duur. Denk aan zonnepanelen. Hoe fijn is het niet dat milieubewust ook heel voordelig kan zijn.

lees ook: veel vloerkleden

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)