vrouwenpower

 VrouwenPower, wat bedoelen we daarmee?

Ben je op zoek naar een prettige, veilige en gezellige website ergens op dat wereld-wijde web?

Een plek waar je gewoon een praatje kan maken? Elke dag wel iets leuks, grappigs, opmerkelijks kan lezen? Waar je je hart kan uitstorten als je daar behoefte aan hebt? Of grappen kan maken? Je menig geven, raad vragen?
Een plek waar je absoluut zeker respectvol bejegend wordt? En je privacy gewaarborgd is?
Reageer dan gewoon op de vele blogs die je hier vindt, je krijgt geheid zeker altijd antwoord!
We vinden het fijn met zoveel mogelijk vrouwen in gesprek te gaan, het liefst met vrouwen die net als wij weten wat ze willen en daar graag over praten!

Dit over VrouwenPower, maar wie ben ik?

Ik ben Felice Veenman, dochter van, vrouw van, moeder van, eigenaar van….en bovenal mezelf.

Jarenlang was ik docente drama en kunsthistorie. Met enorm veel plezier liet ik pubers stralen op het podium, wijdde ik ze in, in de wereld van de kunst. Later ik werkte met dak en thuislozen.  Daarna bedacht ik spetterende projecten voor bibliotheken. De mens en zijn verhaal, het  loopt als een rode draad door mijn leven. Ik hou van verhalen, echte en verzonnen. Hier op VrouwenPower breng ik ze samen.

Ik hou ervan me te verbazen over alles wat er in de wereld om ons heen gebeurt. Er is weinig wat ik fijner vind dan genieten van de schoonheid van de natuur. Of me verliezen in kunst. En daar praat ik over. Daar schrijf ik over. Voel je uiterst welkom om mee te doen! Deel je ervaring en emotie, je verbazing en verwondering. En bovenal: je humor. Een dag niet gelachen, een dag niet geleefd.

Klik hier als je contact met me wil opnemen

en klik hier als je je via Schrijverspunt meer wil weten over schrijven voor VrouwenPower. Maar als je al lezend gewoon denkt: he ik wil hier ook wel publiceren, kan je natuurlijk ook via het contactformulier contact met me opnemen! 

Groetjes
Felice