vrouwenpower

Wie of wat is Vrouwenpower?

Ben je op zoek naar een prettige, veilige en gezellige platform, ergens op dat wereld-wijde web?

Een plek waar je gewoon een praatje kan maken? Elke dag wel iets leuks, grappigs, opmerkelijks kan lezen? Waar je je hart kan uitstorten als je daar behoefte aan hebt? Of grappen kan maken? Raad kan geven en raad kan krijgen?
Een plek waar je absoluut zeker respectvol bejegend wordt? En je privacy gewaarborgd is?
Een plaats waar je gesprekken weer makkelijk op kan pakken, als je toevallig een paar dagen niet geweest bent, omdat je altijd in een minuut je laatste opmerking terug kan vinden?

In dat geval: van harte welkom! Hier op VrouwenPower kan je meepraten, meelezen, meeposten. Net wat jij wil. Even een momentje rust en gezelligheid, even een moment voor je zelf. Zodat je even later opgewekt, weer als echte Powervrouw, het leven aankan.

Dit over Vrouwenpower, maar wie ben ik ?

Ik ben Felice Veenman, dochter van, vrouw van, moeder van, eigenaar van….en bovenal mezelf.

Jarenlang was ik docente drama en kunsthistorie. Met enorm veel plezier liet ik pubers stralen op het podium, wijdde ik ze in in de wereld van de kunst. Later  ik werkte met dak en thuislozen.  Daarna bedacht ik spetterende projecten voor bibliotheken. De mens en zijn verhaal, het  loopt als een rode draad door mijn leven. Ik hou van verhalen, echte en verzonnen. Hier op Vrouwenpower breng ik ze samen.

Ik hou ervan me te verbazen over alles wat er in de wereld om ons heen gebeurt. Er is weinig wat ik fijner vind dan genieten van de schoonheid van de natuur. Of me verliezen in kunst. En daar praat ik over. Daar schrijf ik over. Voel je uiterst welkom om mee te doen! Deel je ervaring en emotie, je verbazing en verwondering. En bovenal : je humor. Een dag niet gelachen, een dag niet geleefd.

Klik hier als je contact met me wil opnemen

en klik hier als je je via Schrijverspunt meer wil weten over schrijven voor VrouwePower