Ik heb negatieve energie

negatieve energie

Het spijt het te moeten toegeven, maar ik heb echt negatieve energie, ik weet het zeker.

Het begon allemaal een aantal weken geleden. Ik stop de stekker van mijn Henry in het stopcontact en….er gebeurt he-le-maal niets. Wil je weten wat een Henry is, kijk dan even op het plaatje hieronder. Het is een stofzuiger. De Rolls Royce onder de stofzuigers wel te verstaan.
Wat ik met zo’n chique stofzuiger doe….Tja, hij was van mijn schoonmoeder. Mijn schoonmoeder was het type dat het stof al opzoog voor het kon neerdwarrelen. Je kent het type.
Nu is het nog wel een wonder dat Henry bij mij kwam, want mijn schoon broers en zussen herkennen kwaliteit als je begrijpt wat ik bedoel. Je kent het type.

Enfin Henry was oud en op er kwam een nieuwe, ik dacht er nog niks van…..

Ik wist nog niet dat ik negatieve energie had

Nog geen twee weken later, zweeg mijn stoomreiniger ineens in alle talen, met name in het stooms.
Met heel veel moeite zuchtte ze een vaag wolkje uit…
Dit was geen Rolls Royce onder de stoomreinigers – had haar zelf gekocht moet je begrijpen – maar ze was nog jong. Ze zou nog vief en vitaal mijn plavuizen moeten reinigen. Er was werk zat voor haar, ik gelijk in het geheel niet op mijn schoonoeder.
Maar ze deed het niet meer. Hoeveel slangetjes ik ook doorprikte, hoe ik haar water reservoir ook ontkalkte…Ze verdomde en verdraaide het.

Enfin, pick your battles wisely: de plaatselijk supermarkt had ze in de aanbieding: ik kocht een nieuwe en ik dacht er nog steeds niks van.

knal boem….

Tot vanmorgen. Ik stak de stekker van mijn stoomstrijkbout in het stopcontact. Alles begon braaf te borrelen en te sissen. Tot…tot de grote KNALboem! Vergezeld van vonken. En het licht in de kamer viel uit. Er was een stop doorgeslagen. Manlief, stoere ridder zonder wit paard, draaide een nieuwe stop in.

“Niks aan de hand”,zei hij. Maar ik weet het nu zeker. Ik verspreid negatieve energie

lees ook : https://www.vrouwenpower.nl/serendipiteit/

like Like
LikeHa HaWow
3
14 antwoorden
 1. Farah
  Farah zegt:

  Ohh moest eigenlijk stiekem om je laatste zin lachen – maar serieus soms krijgen elektrische apparaten het voor elkaar om op de een of andere manier achter elkaar kapot te gaan.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)