Je sterrenbeeld en je taart

sterrebeeld en taart

Wat hebben sterrenbeeld en taart met elkaar te maken? Kijk in de sterren om te weten welke taart bij jou past!

Kun jij nooit beslissen of het nu appeltaart moet worden of Swarchwalder Kirch? Of toch misschien maar een cheesecake, of een doodgewone abrikozen vlaai?
Je hoeft niet meer te tobben, in de sterren staat geschreven wat jij lekker vindt!

Ram:

De ram is ondernemend, levendig en spraakzaam. De ram laat bij mensen een onuitwisbare indruk achter. Zij is een knokker die graag uitdagingen aangaat.
Vanwege die uitdagingen kan het zijn, dat de Ram kiest voor een volkomen onbekend stuk taart.
Haar taart is: een worteltaart, maar wel met citroenglazuur. Pittig, zoet en een tikkeltje zuur, om die onuitwisbare indruk achter te laten…

Stier:

De stier heeft een enorm doorzettingsvermogen: als iedereen het al lang heeft opgegeven, gaat de stier nog steeds door. Hoewel de stier houdt van mooie dingen om zich heen, is zij geen luxe beest. Zij is heel down to earth. En zij is gul, ze deelt graag.
Omdat ze gul is, mag je haar altijd om een hapje vragen, dat zul je zonder problemen krijgen. Waarschijnlijk krijg je er wel twee!
Een vruchtenvlaai van verse vruchten is haar taart. Vers fruit, stevig gebak, waarvan je lekker kan dooreten. Geen fratsen, gebak dat al eeuwen gemaakt wordt en haar waarde heeft bewezen.

Tweeling:

De tweeling is veelzijdig en zowel lichamelijk als geestelijk heel snel. Een tweeling is van nature nieuwsgierig (je zou ook kunnen zeggen wetenschappelijk) aangelegd. En ze is behoorlijk gestructureerd.
Vanwege haar veelzijdigheid en ananlytische geest, zou je denken, een tweeling eet steeds iets anders…
Daarom is haar taart is een regenboogcake, bedekt met botercrème, zodat je de laagjes pas ziet, als je de taart opensnijdt. Veel kleurtjes en een prachtige structuur. Kortom alles wat een tweeling zich wenst in een taart

Kreeft:

Kreeft is een sterrenbeeld vol tegenstrijdigheden, ze lijkt koel, maar is een gepassioneerd wezen. Kreeften zoeken veiligheid en comfort, maar willen tegelijkertijd uitdaging en avontuur. Kreeften zijn ook voorzichtig. En vanwege die laatste eigenschap zou ze het liefst eerst even een hapje willen nemen. Dan weet je zeker of je het lekker vindt..
Geef de Kreeft een schaaltje petit fours, daar kan ze alle kanten mee op.

Leeuw:

Een leeuw twijfelt misschien, maar nooit aan zichzelf. Een leeuw waakt over haar koninkrijk en zal het met haar leven beschermen. Dat maakt dat je je geen betere vriendin dan een leeuw kan wensen, ze zal je altijd beschermen en het voor je op nemen. Daarbij heeft een leeuw een groot hart.
Haar taart is een chocoladetaart met chocolade crèmevulling en chocoladeglazuur. Een calorieen bom zal je zeggen. Dat klopt al dat beschermen maakt hongerig! ( een een stevige hap gaat naar jou..)

Maagd:

Een maagd is een Piernelletje precies. Onder haar rustige uiterlijk gaat een onzekere geest schuil, die niet snel tevreden is met het behaalde resultaat. Een maagd stelt hoge eisen aan zichzelf. Tegelijkertijd is ze ook een familiemens
Haar taart: een aardbeien kwarktaart uit een pak. Die kan nooit misgaan. Met verse aardbeien ziet de taart er schitterend uit en roept herrineringen op aan de zomers toen we nog klein waren en aardbeien plukten uit de tuin.

 Nog meer sterrenbeeld en taart

Weegschaal:

De weegschaal is wel het charmantste sterrenbeeld onder de sterrenbeelden. Ze hebben enorm veel charme en een heel goede smaak. Weegschalen zien er vaak goed verzorgd uit. De weegschaal is altijd op zoek naar harmonie.
Een goede taart voor dit sterrenbeeld is een cupcake met marsepeinen roosjes. Elegant, vrouwelijk en verzorgd. En een cupcake kan je eten zonder de gastvrouw te beledigen en zonder te veel aan te komen.

Schorpioen:

De schorpioen is een intense en diepe persoonlijkheid: achter hun ietwat kille blik, verbergt zich een enorme passie en een onstuitbare drive. Raak je eenmaal in gesprke dan zul je merken dat je met een Schorpioen goed kan praten. Omdat ze houden van een goed gesprek, doen ze er soms lang over om hun taart op te eten. Dat ligt dus niet aan de taart…
Hun taart is een citroen merengue taart: het schuin aan de bovenkant verbergt een pittige binnenkant.

Boogschutter:

Als er een sterrenbeeld is dat optimistisch is en overal een goede kant van inziet, dan is het wel de boogschutter. Boogschutters hebben een sterke persoonlijkheid en pas op, je kan ze niet makkelijk vasthouden. Dat stelt dus wel eisen aan de taart voor dit sterrenbeeld
De beste taart voor een Boogschutter is de ananas upside down cake: als je die omdraait is hij mooi. Dat houdt de aandacht van de Boogschutter vast lang genoeg gevangen

Steenbok:

De Steenbok is buitengewoon ambitieus, misschien onder de sterrenbeelden wel de meest ambitieuze. Met eindeloos geduld zorgt zij ervoor dat ze haar doel bereikt. Maar ze is ook loyaal  en trouw tot het uiterste. Ze zal al je taarten op eten, zelfs als ze ongaar of aangebrand zijn.
Haar taart: de appeltaart, een taart die met geduld en zorg gemaakt wordt. En die tegemoet komt aan de zuinige aard dit sterrenbeeld ook kenmerkt

Waterman:

De Waterman is altijd in beweging en verandert voortdurend van richting (en van vorm) Leef en laat leven, is haar motto en dat is niet altijd voor iedereen gemakkelijk te accepteren. De Waterman, maakt graag plannetjes en droomt over de toekomst
De taart voor dit sterrenbeeld is een taart die ook makkelijk van vorm verandert : de ijstaart.

Vissen:

Vissen kennen extreme emoties: ze kunnen zich op de toppen van de wereld wanen, maar net zo makkelijk zoeken ze de diepste put op. Het zijn spirituele wezens, onze Vissen, die het niet altijd makkelijk hebben. Ze zijn wel heel erg romantisch. Geef dit sterrenbeeld en taart en kaarslicht…
Haar taart is een cheesecake (met afhankelijk van de omstandigheden een laagje bosbessenjam).

lees ook: voor de….

like Like
10 antwoorden
 1. Cynthia
  Cynthia zegt:

  Hihi! Kom maar door met die ijstaart! Fijn om eindelijk een goed excuus te hebben om die ijstaart aan te vallen. Het past gewoon bij me. ;)

  Beantwoorden
 2. rachel
  rachel zegt:

  nou die van mij klopt als een paal!! maagd en kwarktaart uit een pak zelf gemaakt:D heerlijk die van mijn oudste dochter en man, kreeft en tweeling kloppen niet haha

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. Appeltaart met bladerdeeg van Anabela - Recept uit Portugal – ElsaRblog schreef:

  […] Wist je dat elk sterrenbeeld een favoriete taart heeft. En de favoriete taart van de steenbok is […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)