3x ultieme tips om te besparen in de supermarkt

supermarkt

Naar de supermarkt? We doen het elke dag! Vandaag een leuk gastartikel Alotlikelot over makkelijk besparen in de supermarkt.

Achter de mooie naam AlotlikeLot, verschuilt zich Charlotte die – net als ik – wel een familielid van Dagobert Duck zou kunnen zijn. Zij schreef vandaag, speciaal voor VrouwenPower, een leuk en heel nuttig artikel over besparen in de supermarkt.

De meeste winkels zijn gesloten, maar de supermarkt is uiteraard nog open. Ook hier kun je koopjes scoren en besparen! In dit artikel leer je de ultieme tips om te besparen in de supermarkt.

Houd cashback aanbiedingen in de gaten

Dit is een goede tip! Cashback aanbiedingen zijn aanbiedingen waarbij jij (een deel van) het aankoopbedrag terugkrijgt na aanschaf. Dergelijke acties worden bijvoorbeeld vaak ingezet om een nieuw of vernieuwd product onder de aandacht te brengen, maar ook om bestaande producten onder de aandacht te brengen bij een nieuw publiek. Als jij een groot deel van – of het gehele – aankoopbedrag terug krijgt probeer jij ook sneller een product dat je niet kent, toch?

Als jij graag nieuwe producten uitprobeert is het zeker een aanrader om cashback aanbiedingen in de gaten te houden. Scoupy is bijvoorbeeld een handige app met regelmatig nieuwe leuke cashback acties!

Bekijk supermarkt folders online

Als je graag bespaart dan zul je vast wekelijks de supermarkt folders doorbladeren op zoek naar goede aanbiedingen. Een tip is om deze folders voortaan online te bekijken. Online zijn de folders van komende week vaak al eerder in te zien dan dat de stapel op de deurmat ligt.

Op deze manier kan je al een aantal eerder kennis nemen van aankomende aanbiedingen. De aankoop van dat ene product dat bijna op is, kun je dan nog nét even uitstellen tot de aanbieding. Weer wat bespaard!

Kopen wanneer er een aanbieding is

De tip om supermarkt folders voortaan online en dus eerder te bekijken brengt mij dan ook weer bij dé belangrijkste tip om te besparen in de supermarkt: koop wanneer er een aanbieding is, niet wanneer je een product nodig hebt.
Vanzelfsprekend geldt dit vooral op houdbare producten. Ook op houdbare producten geldt regelmatig een goede aanbieding. Deze producten zijn erg geschikt om een voorraad van te houden. Op deze manier kun je inslaan wanneer er sprake is van een écht goede aanbieding en hier mee doen tot een volgende aanbieding. Zo kun jij het product ook wanneer er geen aanbieding op geldt blijven gebruiken zonder dat je er de volle prijs voor betaalt!

Een 2+1 aanbieding is in feite een aanbieding en kan hierdoor aantrekkelijk klinken. Je komt dan ongeveer uit op €18 voor drie flessen Robijn wasmiddel en hebt een besparing van €8. Maar wat als nu verteld wordt dat een aanbieding van 4 flessen Robijn wasmiddel voor €10 ook voorkomt, beschouw je bovenstaande dan nog steeds als een goede aanbieding? Het wasmiddel van Robijn is in principe twee jaar houdbaar en daarmee een typisch voorbeeld van een houdbaar product met een wat hogere reguliere aanschafprijs, waarop je dus perfect flink kunt besparen door het te kopen wanneer het in de aanbieding is en niet wanneer je het nodig hebt!

kijk vor leuke tips ook eens op http://stylicity.nl/

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)