Aan de slag in de tuin!

composiet terrasplanken

Zoals jullie allemaal weten, ben ik een grote voorstandster van veel groen in de tuin. En dan druk me nog netjes uit! Al die grijs betegelde tuinen, ik word er zo droevig van. Het zijn geen tuinen meer, maar straatjes. Geen plek voor egeltjes, muizen en mussen…geen vrolijk groen en bloeiende bloemen.
Nee ik vind het niks. Maar zelfs ik kan niet ontkennen dat een terras toch fijn is. En dat het handig is om om de vijver iets te hebben dat wat steviger is dan een zand ( modder) pad.

Leuk: composiet vlonderplanken

Nu kwam ik van de week composiet vlonderplanken tegen. En dat lijkt me een geweldige oplossing voor het stukje tuin dat niet beplant kan zijn. Gewoon omdat je er wil kunnen zitten met je familie en gelieven.
Ze hebben als eerste grote voordeel dat ze niet zo verschrikkelijk kil en doods ogen in de tuin. ( mits je er natuurlijk niet je hele tuin mee belegt)
Composiet vlonderplanken, ook wel composiet terrasplanken genoemd, lijken op houten vlonderplanken, maar zijn vele malen veiliger. Ze zijn namelijk heel stroef en worden dus niet glad als het regent.
Ze splinteren ook niet. Dat is voor iemand zoals ik, die graag op blote voeten loopt, natuurlijk een enorm voordeel!

Houten uitstraling

Ik vind die houten uitstraling van composiet terrasplanken, heel aantrekkelijk: je kan er een heerlijk bloeiende tuin omheen bouwen!
Je kan ze in alle maten en prijzen krijgen. Allebei is fijn. Een tuin is duur alles bij elkaar opgeteld, toch een redelijk dure hobby, dus als je voor weinig een mooi terras kan aanleggen, dan is dat mooi meegenomen!
En wanneer je de materialen een beetje makkelijk op de maat kan krijgen die je nodig hebt, scheelt dat een hoop gedoe en tijd.

Over gedoe gesproken: composiet is nagenoeg onderhoudsvrij. Ideaal! Heb je meer tijd om te zaaien.  te wieden, en te oogsten.

lees ook :zo bespaar jij op je nieuwe lente outfit !

of : zo bespaar je op je telefoonkosten

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)