4x tips om te besparen op je telefoonkosten

telefoonkosten

Schrik jij ook iedere maand weer van die telefoonrekening? Aanbieders maken grote beloften als “je zal nooit meer dan 50 euro betalen”, maar komen deze beloften maar zelden na. Iedere maand verschijnt die telefoon rekening weer. Een keer 55 euro, een keer 60 euro en zelfs af en toe een flinke uitschieter van 85 euro. Waar de aanbieder ons niet wilt helpen, is het tijd om het heft in eigen hand te nemen. Deze handige tips om te besparen op je telefoonkosten helpen je op weg.

1. Alles-in- 1

Veel aanbieders bieden de mogelijkheid tot alles-in-1 contracten. Alle diensten
onder hetzelfde dak. Zo kun je bijvoorbeeld internet, tv, en mobiel bellen
afsluiten bij eenzelfde aanbieder en hier meteen een flinke korting op krijgen.
Woon je met meer mobiele telefoongebruikers in huis? Sluit dan ook die contracten af bij dezelfde aanbieder. Hoe meer contracten hoe hoger vaak de
korting!

sim only abonnement

2. Zeg op tijd op

Ben je het helemaal beu en wil je dat telefoon abonnement opzeggen? Voorkom
schulden en doe het op tijd. De meeste aanbieders hanteren een opzegtermijn
van gemiddeld een maand. Ben je te laat? Dan wordt je contract automatisch
verlengd of zitten er flinke kosten verbonden aan het opzeggen.

sim only abonnement

3 Laat los

Oké, je krijgt bij een abonnement natuurlijk wel een nieuw toestel. Maar het is ook weer een toestel waar je vervolgens iedere maand flink voor bijbetaald, zelfs wanneer je toestel na een half jaar kapot gaat of gestolen wordt. En na 2 jaar moet je wel door naar een nieuw contract, want de levensduur van het vorige toestel lijkt ook niet veel verder te rekken dan de contractduur. Na al deze jaren ervaring met vaste abonnementen is het misschien eens tijd voor iets anders. Met een sim-only abonnement kun je maandelijks opzeggen, zelf je telefoon uitkiezen (zonder hier maandelijks een fiks bedrag voor bij te betalen) en zelf je verbruik aanpassen. Je kan online in no-time een sim-only abonnement vergelijken en er de voordeligste tussenuit pikken. Met een beetje geluk bespaar je tot wel 85 procent op je telefoonkosten!

4 Ruime bundel

Of je nu voor sim-only kiest of voor een abonnement op contractbasis; het is beter om een te ruime bundel aan te schaffen dan dat je er maandelijks overheen zit. De kosten voor het gebruik buiten je bundel zijn namelijk een tikkie hoger dan de kosten binnen de bundel. Dit kan je aan het einde van de maand tot wel tientallen euro’s besparen.

lees ook : voorkeuren in de slaapkamer

lees ook: tips voor visitekaartjes

like Like
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)