Soms moet manlief aangekleed

manlief

Maak je geen zorgen, dames, ik bedoel niet dat je hub ineens niet meer zijn overhemd kan dichtknopen of zijn veters kan strikken.
Manlief is gewoon aan nieuwe kleren toe. Mannen zijn – en dat zullen jullie van harte met mij eens zijn, enorme sloddervossen. Je haalt ze keer op keer weer in hun zondagse overhemd uit het kippenhok dat ze nu net zo lekker aan het schoonmaken waren. Of je ziet ineens twee benen in nieuwe broekspijpen onder de auto uitsteken…De voorbeelden zijn legio.

Manlief aankleden….

Het is dus zaak manlief goed te kleden, maar er nu niet direct een vermogen aan uit te geven, dat moet je gewoon niet doen. Goosecraft is daar een prima plek voor vind ik altijd.

Die hebben niet alleen mooie kleding, die hebben ook nog eens een fantastische sale. En dan wordt het iets minder erg wanneer die net-nieuwe-nette-broek in een tijd van weken de zoveelste werkbroek is geworden….

Overigens dames, valt het jullie ook op dat manlief altijd de bovenste broek of trui van de stapel pakt? Echt waar! Ja het moet wel heel gek lopen, wil hij dat niet doen, als hij bv een fel blauwe trui van de stapel trekt terwijl hij een Petrolkleurige broek aan heeft. Maar anders…Door de truien na het wassen strategisch terug te leggen, kan je dus een hoop sturen…

over sturen gesproken

Over sturen gesproken, navigeer eens naar Timberland sale daar hebben ze ook fantastische aanbiedingen. En dat is nog een trucje als het er omgaat mannen in de kleren te krijgen. Ze vinden het namelijk veeel te duur! Maar als ze zien dat het is afgeprijsd, dan willen ze ineens wel…
En dan kopen ze er vrolijk nog een extra broek en trui bij “want het is nu toch in de aanbieding…”
Mannen en vrouwen verschillen niet zoveel van elkaar als we soms denken…

lees ook eens alles over raam bekleding of hoe kinderen hun eigen stijl ontwikkelen

like Like
Like
1
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)