fbpx
Vrouw en trends

K K K Koud……

koud
Felice
Geschreven door Felice

Is het je wel eens op gevallen hoeveel nare woorden met een K beginnen?? Nee ?? dan ben jij vast een heel net mens…
En als je dat wel weet en nu stilletjes zit te hopen op een uitbreiding van je vocabulaire, dan heb je mooi pech.
We gaan het gewoon hebben over kkkkk… koud!

De tijd dat..

De tijd dat we snakten naar wat kou, ligt nog maar weken achter ons. Maar toch zijn we die tijd al weer vergeten, tenminste IK ben dat al weer vergeten, en voor het gemak neem ik dus maar aan: jullie ook. Even niet bijdehand doen en mij erop wijzen dat dit de meest gemaakte, meest gevaarlijke aanname aller tijden is…Dat weet mijn neus ook wel.

Alleen…mijn neus heeft geen tijd voor zulke bespiegelingen…Mijn neus zit verstopt. Dat komt door dat het verd** kkkk koud is ! En het blijft niet bij die verstopte neus, was het maar zo’n feestje. Kijk eens naar mijn handen: ze lijken wel van schuurpapier: winter handen….
En als je echt alles van me wil weten: mijn voeten zien er ook zo uit.

Ik heb het niet op koud

Nee, ik heb het niet op koud, dat mag duidelijk zijn. Als ik later minister president word, dan verbied ik alle Glossy’s om van die leuke kekke covers te maken met schattige dames in de kou. Je weet wel wat ik bedoel : Van die dames in dikke jassen ( waar zij dus geen gestopte rookworst in lijken ) die,  terwijl hun handjes in gebreide wantjes zijn gestoken, een bekertje warme chocolademelk drinken.
Wel eens geprobeerd een beker vast te houden terwijl je wollen wantjes aanhad ??
Ik bedoel maar. Zulk nep nieuws moet gewoon verboden worden!

Is er aan kou dan helemaal niks leuks te beleven? Ik hoor het je denken.
Nou ja…misschien…dat ik dan zonder gene mijn zelfgebreide sokken kan dragen?

lees ook : de dag van de warme trui

 

 

Like

Over de auteur

Felice

Felice

9 reacties

  • Je hebt van die heerlijke vrieskou. Dan vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Je hebt ook van die waterkou, zoals nu. Die in je botten gaat zitten en waarbij het een uur duurt voor je weer een beetje opgewarmd bent. Daar houd ik helemaal niet van!

  • ik hou niet van de kou al vind ik eind van het jaar wel altijd gezellig met alle die lampjes in huis en lekker de verwarming

  • Ik probeer nu steeds een beeld te krijgen van een gestopte rookworst haha

    Snakken naar kou is bij mij niet van toepassing. Ik vind de kou echt verschrikkelijk. Doe mij maar warm. Het mag voor mij elke dag warm zijn :-) ipv deze koude zondag

    kkkkk betekend in Brazilië wat anders. Als iemand naar je schrijft kkkkk betekend dat hihihi of hahaha expressie van lachen

    • heeee. dat is leuke info voor een taalfanaat ! kkkkk :-) Als je in Brazillie je woont En je van warmte houdt, kan ik me voorstellen dat je nooit naar kou snakt, maar ik verzeker je, dat ik de afgelopen zomer best eens naar lekkere vrieskou heb gesnakt !

Geef een reactie