Maar hij heeft alles al: een cadeau voor een man

cadeau voor een man

Zo af en toe hebben we het hier natuurlijk over mannen. Want over mannen valt nu eenmaal veel te vertellen. Om niet te zeggen: heel veel. Vandaag: wat geven we de man? Hoe vind ik een leuk cadeau voor een man, want hij heeft alles al……

een cadeau voor een man vinden, is niet zo moeilijk

Dat een cadeau vinden voor een man enorm moeilijk is, is echt onzin. Tenzij je natuurlijk een vent hebt die alleen maar op de bank zit, chips eet en bier drinkt. Maar ik kan me niet voorstellen dat dat het geval is. Want wie wil dat nu?

 Goed terug naar een cadeau voor een man.
 Luister, in elke man schuilt een jager, maar ook een verzamelaar. Kijk hem eens goed aan, kijk nog een keer en…ja hoor, daar zie je de stille verzamelaar….Hij heeft wel 100 reclame pennen, allemaal verschillend…Kijk zo’n man is aan een aantal doorzichtige etuis toe…En als het geen pennen zijn, zijn het reclame stropdassen, of afbeeldingen van een automerk, of hij heeft een collectie Lp’s…..

in elke man schuilt een jager

In elke man schuilt ook een jager: zo heeft hij tenslotte ons hart veroverd…Toen mijn vriendinnen en ik jong waren, was dat oer mannelijke instinct een bron voor vele cadeautjes. We konden geen dag met een stel meiden op pad gaan, of we namen wel een slip voor onze geliefde mee…

de jager en het milieu

De kindertjes komen, je settelt….maar een bamboe boxershort is nog steeds een heel goed idee!
Als jouw manlief zich net zoveel zorgen maakt om het milieu als de mijne, dan is het niet alleen een leuk verjaarscadeau omdat het oude tijden doet herleven. Dan is het ook een cadeau dat aansluit bij zijn belangstelling en zorg voor de wereld om hem heen. En verder zijn het gewoon heel erg fijne boxershorts, die buitengewoon comfortabel dragen. Iets duurder dan die boxershorts van 5 voor een tientje., maar daar is het dus een cadeau voor… En weet je hoe milieu vervuilend die goedkope textiel is?

lees ook eens: ben jij een consuminderaar?

like Like
Like
1
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)