6 Cadeautips voor je kind

kinderboek

Er is zoveel speelgoed te krijgen….

Is je kind bijna jarig, maar heb je even geen idee wat je moet geven? Er is zo ontzettend veel speelgoed verkrijgbaar in de speelgoedwinkel dat je door de bomen het bos soms niet meer ziet. Maar met onderstaande tips zul je gegarandeerd succes hebben.

Frozen
Veel kinderen zijn helemaal idolaat van de Disneyfilm Frozen. Er is een groot scala aan speelgoed van Frozen. Bijvoorbeeld de poppen van Anna en Elsa, leuke kleurboeken, glitterpuzzels of een Frozen dekbed, dan zal je kind heerlijk slapen.

Nerf
Schieten met het speelgoed van Nerf is voor zowel jongens als meisjes een groot avontuur. Het speelgoed voor de jongens ziet er super stoer uit. Het speelgoed voor de meisjes natuurlijk ook, maar dan met een roze tintje. Nerf maakt kwaliteitsproducten waarmee je kind gericht kan schieten. Uiteraard zonder dat er slachtoffers vallen.

LEGO

LEGO doet het altijd goed. Je kind leert zijn of haar creativiteit te gebruiken en raakt nooit uitgespeeld met LEGO. Voor de allerkleinste kinderen kun je beter kiezen voor LEGO DUPLO, deze blokken zijn namelijk groter zodat kleine kinderen er beter mee om kunnen gaan. Zelfs voor jou als ouder is het leuk om mee te spelen.

Kinderkostuum
Kinderen hebben van zichzelf al een rijke fantasie, maar met een kinderkostuum kunnen ze zich volledig inleven in hun zelf bedachte avontuur. Meisjes veranderen in prinsessen en jongens besturen een piratenschip. Kinderen zijn over het algemeen gek op verkleden en wat is er nou toffer dan een kostuum wat reuze echt lijkt!

Knutselset
Veel kinderen vinden knutselen ontzettend leuk. Ze maken iets moois en laten het met trots aan mama zien. Met een knutselset heb je een compleet pakketje met alle benodigdheden voor een specifiek knutselproject. Zo zijn je kinderen weer een paar uurtjes zoet met heerlijk knutselplezier.

Grabbelton
Nog een leuke tip voor een kinderfeestje. Maak een grabbelton en stop er grappige, kleine cadeautjes in. Je kunt er een spelletje bij bedenken om te bepalen wie er mag grabbelen. Gegarandeerd een succes!

Link:
Nerf https://www.lobbes.nl/merken/nerf
Speelgoedwinkel https://www.lobbes.nl

lees ook: kinderfietsje kopen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)