De perfecte vrouw en de sportschool

perfecte vrouw

wie is de perfecte vrouw en gaat zij naar de sportschool

Er zijn heel, heel veel artikelen geschreven over de perfecte vrouw. Dat doen wij vrouwen opmerkelijke weinig zelf, het zijn vooral mannen die zich daar in verdiepen.

Ik doe deze uitspraak zo uit het blote hoofd, begrijp me goed. Ik heb er geen enkele – ik herhaal geen enkele – research naar verricht. Ik constateer dat aan de hand van de inhoud.
In de meeste van de artikelen die een perfect vrouw beschrijven, herken ik mezelf namelijk in het geheel niet.

Nu ben ik natuurlijk niet helemaal perfect, maar ik kom er toch een goed eind bij in de buurt, al zeg ik het zelf. Overigens, ik niet alleen. Ik heb een stel goede vriendinnen en die zijn allemaal – net als ik – bijna perfecte vrouwen.
Kom niet langer gezeurd,  aan de slag

Hoe ziet de perfecte vrouw eruit?

Het meest opvallende aan haar is dat ze grote ogen heeft, die vroijk glimlachend de wereld inkijken.
Haar haar zit vrolijk door elkaar gewaaid, laten we gewoon zeggen: coupe windhoos. Ze kamt haar haren  ‘s morgens en  ’ s avonds en verder besteed ze er weinig tot geen aandacht aan.
De perfecte vrouw heeft hier en daar een kilootje of wat teveel, of ze heeft er een paar te weinig: het zal wel, ze ligt er niet wakker van. De perfecte vrouw vindt van zich dat ze wel wat beters te doen heeft dan zich in de perfecte maat van de nieuwste spijkerbroek te wringen…

De sportschool

Nu moet je nadat je de vorige zin gelezen hebt, niet denken dat je in de sportschool geen perfecte vrouwen vind, dat doe je heus wel.
Het zijn die vrouwen die vrolijk kletsend op de loopband staan, die zachtjes neuriënd op fiets zitten. En die na afloop in de sportbar tevreden een ongezond drankje achter over slaan. Zij zijn namelijk in de sportschool voor hun ….lol
En dat is het kernwoord om de perfecte vrouw te omschrijven: ze heeft lol  in haar leven.

Heel veel lol

lees ook eens : het perfecte sportenue

like Like
7 antwoorden
 1. Joany
  Joany zegt:

  Leuk geschreven. Zelf ben ik een beetje allergisch voor de term ‘perfect’. Van de ene kant verlangt de maatschappij dat we perfectie nastreven en van de andere kant worden we voor ’te perfectionistisch’ uitgemaakt als we dat doen.

  Ik heb perfectie lang geleden los gelaten en geniet gewoon van het leven. De meest interessante kunststukken en sieraden zijn die met een imperfectie.

  Beantwoorden
 2. Joyce - SomedayTodayNL
  Joyce - SomedayTodayNL zegt:

  Goed artikel! Perfect bestaat niet, maar zolang je maar plezier in je leven hebt en je goed voelt is het goed genoeg!

  Beantwoorden
 3. Xiana
  Xiana zegt:

  Dat is eens een leuke kijk op het onderwerp! Ik dacht bij de start van het artikel oei nu komt alles wat ik niet ben 😁😁😁. Heel fijn weekend!

  Beantwoorden
 4. Alexandra
  Alexandra zegt:

  Nou, dan ben ik behoorlijk perfect want ik ga voor lol, plezier in het leven. Het leven is veels te mooi om dat niet te doen. Genieten, een 10.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)