De man die onderbroeken filmt..

man

De man die onderbroeken filmt.

Een tijd geleden, meldde het AD dat in Spanje een man was gearresteerd met een bijzondere hobby.
De man filmde vrouwen. Nou, dat is toch niks bijzonders zou je zeggen. Ongelooflijk veel mannen filmen vrouwen, er zijn genoeg regisseurs wereldberoemd geworden door het filmen van vrouwen. Fellini, Paul Verhoeven, Woody Allen, Visconti, om er maar een paar te noemen. Helemaal iks mis mee dus, mannen die vrouwen filmen

Echter deze man, filmde vrouwen stiekem. Dat is al niet wat je noemt netjes. En hij filmde ze bij voorkeur onder hun rokken. Hij filmde de vrouw niet, hij filmde haar onderbroek, ja natuurlijk wel terwijl ze hem aanhad.
Ik vroeg me direct af hoe hij dat voor mekaar kreeg. Het lijkt me nog nieteenvoudig. Ik kan me niet voorstellen dat hij een dame aansprak en zei: mag ik even uw onderbroek filmen? Ging hij op straat zitten en deed hij alsof hij zijn veters strikte??. Zat hij op een terras en deed hij alsof hij iets in zijn tas zocht? Dat soort praktische zaken kunnen mij bezig houden.

Groter dan de vraag: hoe deed hij het, is natuurlijk de vraag: wat deed hij ermee? Mijnheer zette ze op Internet. Ik kan je verzekeren: ze werden zeer goed bekeken.

leg het me uit..

En dat is het moment dat ik het echt niet meer kan volgen. “Leg mij uit hoe een man in elkaar zit”
Echt eerlijk waar: kan jij je voorstellen dat je opgewonden raakt van het zien van een man in onderbroek. Of eigenlijk niet eens de man, maar zijn achterwerk in een slip?? Ikke niet. Echt niet.

Ik heb ook nog nooit gehoord van een mijn vriendinnen: ’Nou  als er iets is waar ik nu eens echt heel opgewonden van raak, dan is het van een onbekende mannenbil in onderbroek. Boxershort, tanga, string of gewoon zo’n lekker ouderwetse witte. Het maakt mij niet uit, ik vind het gewoon lekker’
Nee toch? Welke vrouw gaat nu in een kruis zitten gluren, wanneer ze op een terrasje zit?
Heb jij wel eens een vriendin aangestoten: “he, die man daar, die heeft me toch een lekker kruis!! Njomnjomnjom”
Een lekker kontje, dat nog net.

Zwoele blikken, mooi gestroomlijnd lijf, lekkere kop met haren waar je eens heerlijk doorheen kan gaan. Daar gaan wij vrouwen toch meestal voor in een man?
En terwijl wij zwijmelen op mooie ogen, zitten thuis dus miljoenen mannen te geilen op een onbekende damesbips in slip…

Mannen….

like Like
Angry
1
3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)