Maak kennis met Lydia Louter van Thuisatleet.

lichaamsgewicht oefeningen

van lichaamsgewicht oefeningen naar je eigen bedrijf

Lydia is de jongste onderneemster die ik tot nu toe heb ontmoet, ze is nog studente.
Een studente met een passie voor bewegen, gedragsverandering en ondernemen, kotom een dame met veel in huis.
Ik leer Lydia kennen via een mailtje dat ik van haar bedrijf Thuisatleet ontvang.

Nieuwsgierig geworden – en altijd op zoek naar ondernemende vrouwen- vraag ik haar om een interview. En zo maak ik kennis, met een lieve en veelzijdige studente, die haar vele interesses in dit leven goed weet te combineren.

Interesse in sport.

Het begint allemaal met veel plezier in sporten, of , zoals zij zelf zegt: ik ben wel een beetje een sportfanaat.. Ze doet aan crossfit en taekwondo. Crossfit beoefent zij in een sportschool en taekwondo op een taekwondoclub, maar beide in groepsverband. Beide sporten beoefent ze in de sportschool, in een groep.
Op een slechte dag houdt de crossfit groep op te bestaan. Lydia wil graag doorgaan maar merkt dat het in je eentje in een sportschool staan helemaal niet fijn is. Niet alleen is het heel moeilijk om in je eentje gemotiveerd te blijven, het werkt ook gewoon niet goed. Zoals Lydia zegt: ik wist soms niet meer hoe zo’n apparaat, werkte, maar ik durfde het ook niet goed te vragen….En zo werd die sportschool best wel zonde van het geld

lichaamsgewicht oefeningen

Interesse in zelf leren, zelf doen…

Lydia begon zichzelf te ontwikkelen: You tube, boeken lezen, veel uitproberen…Maar ze was, doordat ze geen apparaten meer had min of meer gedwongen vooral te werken met lichaamsgewicht oefeningen. Dat ging een beetje vervelen en ze besloot die lichaamsgewicht oefeningen te combineren met gewichten..

Ondertussen…lichaamsgewicht oefeningen

Haar vriend, hoe kan het anders, ook een heel sportief type, was ook zoekende, naar goede oefeningen en het verbinden van lichaamsgewicht oefeningen met het werken met gewichten.

Interesse in een eigen onderneming.

Lydia en haar partner wilden graag vanuit hun eigen ervaring ‘hoe kun je jezelf trainen’, anderen verder helpen. Zoals Lydia het formuleert:

Ik wil voor mensen de drempel om te gaan sporten verlagen door thuis zelf aan de slag te gaan in hun vertrouwde omgeving. Een sportschool kan vaak onwennig zijn en je kunt al gauw het gevoel hebben dat je misschien voor gek staat.
Door middel van blogs geven zij informatie over thuissporten, voeding en lifestyle. 


Naast hun aanbevelingen die ze in blogs geven, vonden ze het slim om ook gewichten en fitnessapparaten te verkopen, die aan de lichaamsgewicht en anderee oefeningen zijn gekoppeld.
Zo kun je de oefeningen die je leest in een blog direct gaan uitvoeren.

Nu en later.

Op dit moment zitten Lydia en haar partner in het laatste jaar van hun opleiding toegepaste psychologie. Hij verdiept zich in marketing, zij verdiept zich in gezonde voeding. Samen houden ze zich bezig met: hoe leer je mensen hun gedrag te veranderen zo dat ze gezonder in het leven staan ( en zo blijven staan)
Nu houden ze hun winkel nog klein. Maar reken maar dat Thuisatleet een grote winkel-met-advies zal worden, voor lichaamsgewichtoefeningen en een sportieve lifestyle!

like Like
Like
3
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)