Trouwen en de tien jurken.

jurk

een jurk, twee jurken…tien jurken?

In een berichtje in NU, lees ik dat Paris Hilton gaat trouwen. Dat is natuurlijk reuze fijn voor haar. In het berichtje lees ik ook dat ze veertig is ( wist ik veel, ik weet niet zoveel van deze dame) en haar aanstaande is net zo oud.


Het feit dat zij haar prins op het witte paard gevonden heeft – haar woorden – maken dat ze weer camera’s toe wil laten in haar leven. Ook haar woorden.

Persoonlijk denk ik, maar ik ben een heks, dat ze gewoon dringend geld nodig heeft voor die bruiloft. Een andere reden kan ik niet verzinnen. Tenslotte als je die prins pas op je veertigste ontmoet, ben je volgens mij best laat… Je hoort je prins te ontmoeten en lang en gelukkig te leven en met veertig is van dat lange leven al een stuk op.

Nou ja ze is een reality-tv ster en de werkelijkheid, lijkt nu eenmaal nooit op een sprookje. Misschien is het gewoon heel erg goed, dat Paris ons dat laat zien. Denk ik.

tien jurken, hoe ga je dat doen, dan?

Wat me veel meer boeit, zijn de tien jurken die ze op de bruiloft wil dragen. In eerste instantie had ik niet door dat het feestje drie dagen zou duren. Dus ik zat me af te vragen waarom je in hemelsnaam om de anderhalf uur van jurk wilde wisselen. Maar dat valt mee, het wordt nu om de 5 uur en tien minuten wisselen, want de bruiloft gaat drie dagen duren. ( Mocht je het willen narekenen, ik ben van  7 slaapuren per dag uitgegaan. Een reality-tv ster heeft haar schoonheidsslaapje nodig)

Om de vijf uur van jurk wisselen en van schoenen en oorbellen natuurlijk, lieve help wat eindeloos vermoeiend. En vervelend. En saai. En duur….Want, zoveel weet ik wel van reality-tv sterren, het worden geen jurkjes van C en A. Het worden dure jurkjes en schoenen enz..

Ik hoop maar dat het camera toelaten in haar leven, de kosten dekt.

lees ook eens : Dag mijnheer, een monoloog of lees: is geluk te koop

like Like
8 antwoorden
 1. Melanie Hoogvliet
  Melanie Hoogvliet zegt:

  10 jurken past wel bij haar, ze heeft momenteel een super slecht hilarisch kookprogramma op netflix. In dat programma staat ze in dure jurken met van die halve handschoentjes aan te koken. Tja en voor de poen hoeft ze het niet te doen.
  Zelf moet ik er niet aan denken 3 dagen lang een trouwerij en zoveel jurken ik vind 1 dag al spannend genoeg

  Beantwoorden
 2. Manon
  Manon zegt:

  Een Hilton die geld nodig hebt? Hahahah. Haar ouders hebben $350 miljoen op de bank, Paris Hilton $300 miljoen, haar tante $100 miljoen en haar zus “maar”
  $50 miljoen. En die $50 miljoen is van haarzelf, ze is getrouwd met een Rotschild. Haar man heeft $1,5 MILJARD.

  dus meid, voor de poen hoeft ze het niet te doen.

  Beantwoorden
 3. Mandy
  Mandy zegt:

  Wat.. ik ga dus nooit trouwen (hoop ik haha) door de stress, ik zou niet eens 1 jurk uit kunnen kiezen, laat staan 10 en dan ook nog 3 dagje, stress stress stress

  Beantwoorden
 4. Nicole Orriëns
  Nicole Orriëns zegt:

  Allemachtig, maar liefst 10 jurken…. Dat vind ik vrij absurd. Hoe lang moet de bruiloft dan wel niet duren, om al die jurken te kunnen dragen?

  Beantwoorden
 5. Deborah
  Deborah zegt:

  hahahaha… Dat ze geld nodig heeft voor haar bruiloft. Tja zou zomaar eens kunnen. Ik heb al een tijdje niks meer van Paris gehoord. Leuk voor haar dat ze gaat trouwen en met haar 10 jurken wens ik haar ook veel succes en plezier toe. Ze zal het op de foto vast heel goed doen. Maar wat een gedoe met omkleden zal het geven hahaha.

  Beantwoorden
 6. Wanda
  Wanda zegt:

  Of je dan nog wel kunt genieten van je bruiloft, dat vraag ik mij vooral af, want volgens mij is ze straks alleen maar bezig met jurken en toebehoren wisselen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)