Zo’n dag vol ergernissen.

zo'n dag

Je hebt allemaal wel eens zo’n dag……

Ik ben , al zeg ik het zelf, een opgewekt type. Je zal het aantal mensen dat ik heb horen zeggen: ” Jou zie ik nou werkelijk nooit sjagerijnig, de kost moeten geven.”
Echt, je komt bordjes te kort geloof me.

Maar vandaag, vandaag dus, had ik zo’n dag…Zo’n dag die gewoon bij het opstaan al mis gaat. Nu is in principe een half uur later opstaan helemaal geen probleem. Integendeel. Lekker uitslapen, niks mis mee.

Maar een mens stapt wel eens met het verkeerde been uit bed. Of zoals de Engelsen zeggen : je staat wel eens op aan de verkeerde kant van het bed. En tja vind je het gek dat dan alles verkeerd gaat ?

Zo’n dag….de muis

Het begint met de muis van de laptop die dienst weigert. Eeuwen geleden lachten man en zoon zich gezamenlijk slap, toen ik probeerde om te gaan met een muis.
Ze hadden gelijk, maar dat doet er nu niet toe.
Wat er toe doet is dat ik niet meer zonder kan ! Ik wil geen ingebouwde muis en ik weet dat mijn nieuw laptop een touch screen heeft, maar dat wil ik ook niet. Ik wil mijn muis. Dus: ik voer hem batterijen, geef hem een andere ingang in de laptop.Controleer dat de laptop hem erkent als echte bovenste beste muis….Ik doe alles wat je voor een muis zou kunnen doen…
Het einde van het verhaal is dat hij door mijn kamer vliegt. Waarbij hij nog niet eens het fatsoen heeft kapot te gaan.

De tandarts

Dan belt de tandarts: of ik een half uur eerder kan komen : wel ja, waarom niet. Ik pas mijn schema wel aan.Thuisgekomen vind ik een mail van de stagiare: ze moet een proefwerk inhalen en kan vandaag niet komen kennis maken. Wel ja, waarom niet, ik pas mijn schema wel aan…

De mijnheer aan de telefoon

En dan belt er een mijnheer die zeker weet dat ik een afspraakje met hem wil, omdat hij de energieleverancier van mijn dromen is. Moet ik toelichten dat ik dat niet beleefd houd?
Nee ? Dank jullie.

En dan krijg ik een berichtje van Saida, wij zetten op maandag altijd een leuke post op elkaars facebook pagina. Vergeten!!! O wat baal ik. Want Saida is een fantastische meid, en we hebben al 2 jaar deze samenwerking..
“Hindert niks”, zegt Saida. “Morgen is er weer een dag.”
En zo is het maar net.

lees ook Mr Murpy zit me zitten 

of Ik hou niet zo van discussie

like Like
14 antwoorden
 1. Anja - EcoBioLiving
  Anja - EcoBioLiving zegt:

  Ook jaren niet zonder muis gekund… en ik wilde zelfs alleen eentje via usb-kabeltje, geen draadloze brrr. Ik had een super handig klein exemplaar met automatisch oprol-kabeltje die overal mee naartoe ging waar mijn laptop naartoe ging :-)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)