Mr Murphy ziet me zitten.

mr Murphy

Mr Murphy ziet me zitten.

De laatste tijd heeft mr Murphy een oogje op mij. Ik weet niet waarom, ik heb op geen enkele wijze blijk gegeven dat ik ook maar in het minste in hem geïnteresseerd te zijn, echter daar trekt hij zich niks van aan. Hij blijft denken dat ik gevoelig ben voor zijn charmes. Een echte man.
Hij is ronduit opdringerig. Hij is erger dan de-man-met-het-hondje, die, als hij mij ontmoet tijdens het uitlaten, denkt dat ik alles, alles en alles van dat hondje wil weten….
De-man-met-het-hondje houdt zich tenminste beperkt tot het verpesten van mijn wandelingetjes met mijn hond, lekker relaxt, in het zonnetje. Mr Murphy daar in tegen vindt dat hij zich met alle aspecten van mijn leven mag bemoeien.

De nieuw bestelde voeding voor mij oeroude pc? Die doet het dus niet. Emailen, inpakken en naar het postkantoor brengen: veel gedoe: opbrengst: nihil.
Een extra sleutel bij maken voor de auto van de kinderen. Even bellen met de sleutel-service.”o ja hoor, kan direct, we hebben ze op voorraad” Dat was zaterdag. Maandag morgen: “we hadden er drie, die zijn zaterdag allemaal verkocht….Volgende week hebben we nieuwe”.
Hindert niks hoor, we maken nog wel een ritje.

En zo kan ik nog wel even doorgaan over die Mr Murphy.

De verzekering voor het autootje zou op vrijdag ingaan…zijn ze dat toch vergeten! Oké vanaf Maandag verzekerd, ook leuk.
Ineens kan ik op VP geen foto’s en linkjes meer plaatsen. “Waar ligt dat aan?” Vraag ik de webmaster. “Bestaat niet”, zegt hij. Bij mij werkt alles prima. Zucht. Nog een zucht.
Na veel geknoei bedenk ik dat ik mijn wachtwoord eens zou kunnen verversen. Doe ik. Dan kan ik er helemaal niet meer in…Met het wachtwoord van een van de admins, breek ik in. Dan zie ik dat ik een cijfer te weinig heb ingevoerd.. Ik???? Echt niet. Mr Murphy heeft hem gewoon stiekem uitgegumd. Ik weet het zeker!

Nu krijgt Mr Murphy toch een beetje spijt, want nu werkt de truc wel. Ik kan weer naar hartenlust linken en foto’s plaatsen. Om het te vieren plaats is 3 foto’s van afgrijselijk gestifte lippen.
Wie weet kan ik Mr Murphy van mij afschudden, door hardnekkig me niks aan te trekken van zijn charmes. Hoewel ik niemand iets slechts toewenst, vind ik dat hij maar eens een ander moet gaan vervelen…

lees ook: Hoe is het mogelijk?

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)