Wat vrouwen nooit eens voor de kerst vragen….

marketing jongens

en wat ik me afvraag over marketingjongens….

Valt jou ook iets op aan de reclames die we op dit moment zien? Ik bedoel nu die reclames die onze partners moeten overhalen het juiste kerstcadeau voor ons, voor hun vrouw te kopen. Cadeaus die ons beslist zeer gelukkig zullen maken.

Nee, echt niet? Zou je er dan zo aangewend zijn, dat het niet eens meer opvalt?

Nou, dan hier eens even een hint…

Van Victoria Secret is wel eens gezegd dat zij lingerie maakt, die niet voor vrouwen is, maar voor mannen. Begrijp me niet verkeerd (ja mooi betrapt) we hebben het hier over ondergoed waar mannen vrouwen graag in zien paraderen(of andere zaken doen, maar dat laat ik gemakshalve even buiten beschouwing)

Zie je welke kant het uitgaat?

Die kritiek  op dit lingeriemerk is natuurlijk volkomen terecht, maar gaat  toch echt bij lang na niet alleen op voor de slipjes en bh’s van Victoria Secret. Dat verwijt kunnen we de volledige marketing maken die zich bezig houdt, met zeg maar vrouwenzaken. Behalve dan misschien met dat lekkere no-nonsense ondergoed van die rookworstenwinkel…

Volgens de marketingjongens…

Volgens al die marketingjongens (waar zijn de meiden) willen wij vrouwen dus een lekker, zwoel geurtje en een push up bh onder de kerstboom.
De tijd dat we een stofzuiger en een tosti apparaat wilden (volgens de marketingjongens dan) ligt al weer even achter ons, maar om nu te zeggen dat de marketing heren nu zoveel creatiever zijn geworden…ze willen ons nog steeds laten geloven dat wij vrouwen blij worden als zij blij zijn…(want die mannen lusten ook graag een tosti, dat mag je gerust geloven)

Waarom komt het nooit eens bij die reclame jongens op dat wij vrouwen echt een eigen seksleven kunnen hebben, waarom o waarom adverteert niemand me: maak je vrouw blij met een vibrator of een voorbinddildo

Het is maar gewoon een vraag die laatst in me opkwam….

en lees ook eens: SoyaConcept

like Like
Like
1
1 antwoord
 1. Irene
  Irene zegt:

  Ik vind het heerlijk om mooie lingerie te dragen, gewoon voor mezelf, ga er echt niet in paraderen. Een praktisch cadeau wat je echt gaat gebruiken heb ik liever dan een dildo. Ik denk dat ik zwaar beledigd zou zijn als ik een dergelijk cadeau zou krijgen, maar ik ben dan ook preutser dan gemiddeld geloof ik.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)