Smullen bij Soyaconcept

soyaconcept

Nee, nu niet denken dat je in dit artikel de lekkerste gerechten en drankjes met soJa vindt..
Je vindt hier kleren om van te smullen.

Wie is Soyaconcept?

Soyaconcept is een Deens kleding merk. Net als veel andere Scandinavische kledingmerken kenmerkt het zich door het gebruik van eenvoudige maar juist daardoor heel mooie stoffen en een tijdloos design. Ze zijn gevestigd in zuid Jutland in Denemarken en vandaar uit gaat hun kleding de hele wereld over.
Hun streven is om vrouwen uitstekende kwaliteit kleding te leveren, tegen een heel redelijke prijs. Waar voor je geld is hun motto. En: iedere vrouw heeft het recht op een modieuze garderobe die bij haar eigen ideeën past, is een ander.

Scandinavische kleding


Nu weten wij Nederlandse vrouwen dat  je met Scandinavische kleding jaren vooruit kan (en weet je hoe duurzaam dat is), zonder dat je kleding slijt of uit de mode raakt.

Wat de betaalbaarheid van hun kleding aangaat is Soyaconcept zeker geslaagd, de kleding zit allemaal in de range: zeer betaalbare kwaliteitskleding. ( en pssst kijk ook even naar hun uitverkoop: daar vind je toch superkoopjes)

Het is een van de kenmerken van Soyaconcept, dat al hun kleding heel makkelijk te combineren val, en daar zijn ze naar mijn mening goed in geslaagd.

Neem bijvoorbeeld de Babra broek en blazer, die combineer je moeiteloos met zwart, beige en lichtbruin, maar de combi kan net zo makkelijk worden opgefleurd met een blouse of trui in een lekker fel kleurtje!
En een waaghals combineert haar met de Biara trui…Ruitjes me truitjes, dat mag best!

tijdloze vesten

Persoonlijk ben in helemaal weg van de lange vesten, vooral het vest Penny, vind ik echt heel mooi. En dat past ook nog eens overal bij. Dat is, vind ik een must voor warme vesten. Die draag ik niet zo zeer als mode item, maar omdat ik het koud heb. Maar dan nog wil ik er leuk uitzien!

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)