Tien guilty pleasures ???

guilty pleasure

Ik heb natuurlijk wel een guilty pleasure of wat,

maar toen ik die titel wat zijn jouw 10 guilty pleasuers zag, dacht iK: hmmm, tien?? Zou ik er wel tien hebben??
Heb jij er tien denk je?
Laat ik eens kijken hoeveel van die guilty pleasures ik kan vinden.

Definieer een guity pleasure

Voor we van start gaan, moeten we eerst even klip en klaar duidelijk zij wat we een guilty pleasure vinden.
Nou persoonlijk kan ik er kort over zijn. Alles wat ongezond is, waardoor duidelijk wordt dat jij niet die super gezonde sportieve vrouw bent, die men in je ziet. En alles wat niet “hoort” van die dingen die aangeven dat je niet echt die academisch geschoolde kunstkenner bent, waarvoor iedereen je aanziet. Begrepen? Mooi, dan gaan we eens fijn aan de slag.

1 Broodje kroket.

En dan svp geen fancy, vega kroket op een verantwoord stuk boeren, versgebakken bruin brood. Maar een gewone kroket op een wit bolletje. Mosterd? Ja graag! Guilty pleasure met stip op een

2 Engelse drop

Een hele grote zak. En dan eerst die lekkere ronde eruit eten, vervolgens de gewone en dan de zwarte staafjes weggooien en tegen ze zeggen: jullie zijn drop! Geen Engelse drop!( de eerlijkheid gebiedt me te erkennen dat dit een van de guilty pleasures is waar manlief moeite mee heeft. Hij vindt het zonde van de drop

3 Feel good boeken

Van die boeken waarvan je op bladzij 1 al weet, hoe het op blz 349 zal aflopen. En die je toch niet weg kan leggen. Sterker nog waarvoor je je nachtrust met een uur verkort. En dat terwijl ze je geen enkel inzicht in het leven opleveren…

4 Roddelen

Roddelen doe ik natuurlijk nooit. Een heel nare gewoonte! Wel voer ik met regelmaat een gesprek met vriendinnen over het leven van anderen. Een leven wat wij totaal niet kunnen begrijpen, waarin keuzes gemaakt worden….Oooo nee en o lala

5 Detectives kijken

Zeg nou zelf: heel naar als iemand om het leven wordt gebracht…Maar als er dan zo’n leuke knappe inspecteur verschijnt op de tv , voorzien van de nodige onderkoelde humor.. Ja sorry, dan vind ik het ineens totaal niet erg meer! Dan rol ik mij op, op mijn bank en geef me zonder gene over aan deze guilty peasure.

Op ??

Ik vrees dat ze nu op zijn, mijn stiekeme geheime zonden. Of, toch….mijn kinderen cadeautjes geven, zomaar als ze he-le-maal niet jarig zijn. Ze zijn volwassen, kunnen prima voor zichzelf zorgen…Het is niet nodig, maar ze worden er zo blij van.
Of is dit geen guilty pleasure, maar een moederhart dat nu eenmaal altijd blijft kloppen

like Like
Ha Ha
1
18 antwoorden
 1. Jadis the lemon kitchen
  Jadis the lemon kitchen zegt:

  Super leuk geschreven! Voor mij staat netflix of temtation/love island kijken met ben en jerry’s op 1! Of suijerspin eten op de kermis hahah :yahoo:

  Beantwoorden
 2. Dhini
  Dhini zegt:

  Wat erg leuk guilty pleasures. Love nummer 7,8 en 9. Heerlijk relaxen op warm weertje en love heerlijk geuren en sjaal is zeker nodig vooral als het weer koud is

  Beantwoorden
 3. Frederique
  Frederique zegt:

  Die was ik bijna vergeten! De augurken kraam op de Albert Cuyp! Ik woonde bij de Albert Cuyp om het hoekje toen ik op de middelbare school zat en haalde vaak 1 zo’n grote, ik vond het heerlijk!

  Beantwoorden
 4. Janet | thatonetime
  Janet | thatonetime zegt:

  Leuk om te lezen.. een aantal zijn voor mij totaal niet herkenbaar maar dat zwemmen en die stampot wel hoor haha. Die roze koeken vind ik echt niks overigens.. brr

  Beantwoorden
 5. Julie
  Julie zegt:

  Wat leuk om te lezen! Ik ben ook dol op geurtjes, gisteren stonden er nog een aantal vrienden met open mond naar mijn collectie te kijken! B-)

  Beantwoorden
 6. Deborah
  Deborah zegt:

  haha geweldig!!
  Een leuk blog idee ook. Misschien neem ik deze wel van je over. Uiteraard heb ik een aantal andere guilty pleasures die ik hier nog niet zal verklappen :)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)