Slaapkamer, werkplek en een nieuw bed

slaapkamer

Wat een werkplek maken in je slaapkamer en een nieuw bed kopen met elkaar te maken hebben, lees verder!

Toen de corona crisis begon, gingen we allemaal thuiswerken. Het was beslist wennen. Een van de zaken die heel lastig was, was het vinden van een werkplek in je eigen huis.
Want na een paar dagen bleek al dat de keukentafel daar toch niet echt geschikt voor is. Menig zolderhoekje en bezemkast werd leeg geruimd om plek te maken voor een tafel met laptop.

Bij gebrek aan zolder of in geval van overvolle kasten, is de slaapkamer de aangewezen kamer om een extra bestemming te krijgen. Misschien ontkom je er niet aan en ga een nieuw bed kopen. Maar hoe erg is dat??

Je slaapkamer

Een slaapkamer beschikt over goed licht en voldoende ventilatie: noodzakelijke voorwaarden  voor een gezonde werkplek.
Natuurlijk, voor je kan gaan werken, moet je eerst je bed op maken. Maar hoe erg is dat?

Wanneer je van je slaapkamer je werkplek maakt, is het prettig als je werkplek er ook mooi en rustig uitziet. Misschien is juist dit moment een goed moment om eens kritisch in je slaapkamer rond te kijken. Vond je twee jaar geleden al niet dat je aan een nieuw bed toe was ?

En is in het deze , toch best stressvolle tijd niet heel erg fijn om een lekker stevig goed bed in te duiken, met een heerlijke boxspring matras met een paar stevige kussens en een fijn nieuw dekbed?
Een goede nachtrust doet wonderen om je humeur goed te houden. En een goed bed helpt zeker te weten om goed te slapen.

Opruimen en opnieuw beginnen

Je moet ruimte maken voor een werkplek, dat betekent overbodige spullen wegdoen. En dat betekent tegelijker tijd: ruimte maken voor nieuwe zaken.
Dat geeft een goed gevoel en zo kan je met nieuwe energie aan de slag: jij laat je niet klein krijgen.

En als we straks weer allemaal op kantoor werken, dan stap jij nog steeds  ‘s avonds in je heerlijke nieuwe bed ! Slaap lekker!

lees meer over gordijnen zoeken

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)