fbpx
Winkelstraat

Print het tapijt

vloerbedekking
Felice
Geschreven door Felice

Vloerbedekking laten printen, daar kan je de leukste dingen mee doen

Het is inmiddels ruim 8 jaar geleden dat ik de bibliotheek van Almere bezocht. “Lekker belangrijk”, zal je zeggen. En gelijk heb je. Ik kan me weinig saaiers verzinnen dan aanhoren in welke bibliotheken iemand allemaal is geweest.
Maar ho, wacht even! De bibliotheek in Almere had enorm veel heel leuke, on bibliotheek achtige zaken.  En een van de meest opvallende zaken in de richting was de vloerbedekking! Natuurlijk heb je vloerbedekking, je hebt hem zelfs in kleuren. Maar wat ik nog nooit gezien had, was een vloerbedekking met een print die paste bij dat deel van de ruimte waar je waar je was

Dus bij kinderboeken iets anders dan bij techniek. En bij de afdeling reizen, andere afbeeldingen dan bij de afdeling geschiedenis. Ik vond dat zo leuk en speels bedacht. Ik had het nooit ergens gezien en kwam het ook nooit meer tegen

Sinds kort weet ik dat je dit dus zelf ook kan laten maken: een loper met tekst.
Natuurlijk heel leuk voor winkeliers, die in deze tijd op een heldere en vriendelijke manier willen communiceren, dat ze a) willen dat je afstand houdt en b) willen duidelijk maken hoe groot die afstand moet zijn.

Maar op ontzettend veel manieren ook leuk voor jezelf!  
Jullie weten dat ik een enorme hekel heb aan van die bordjes: home. En aan trommels waar Cookies opstaat. ( terwijl ik van mijn moeder koekJES ) moet zeggen. Ik ben te eigenwijs, ik wil niet dat een ander bedenkt hoe ik iets zeg.

Daarom is een loper waarop ik helemaal zelf kan bepalen wat er op komt, voor mij ideaal. Het is gewoon leuk om zelf te bedenken wat er op de voordeurmat staat. Want dat welkom (of nog erger welcome) dat hebben we nu wel gezien. Toch? Een leuke spreuk, een mooie print. Iets wat echt iets over mij en mijn gezin zegt. Lijkt me TOP

Like

Over de auteur

Felice

Felice

Geef een reactie