5 budget trics om je huis er stijlvol uit te laten zien

gebruik spiegels

Gebruik spiegels en vier andere budget trics om je huis er stijlvol uit te laten zien:

Gebruik spiegels

Een paar strategisch geplaatste spiegels kunnen de illusie wekken dat een kamer veel groter is dan deze in werkelijkheid is. Gebruik spiegels in verschillende vormen en maten voor het creëren van een artistiek ontwerp op je muur. Als je houdt van eenvoud, dan is één enkele grote spiegel een goed idee. 

Richt de verlichting op interessante plekken

Richt de verlichting op zaken met een interessante vorm, afwerking of details die de aandacht trekken en een statement maken in een kamer. Als je hier LED-lampen voor gebruikt, ben je straks goedkoop uit aangezien deze lampen energiezuinig zijn en lang meegaan.

Zo min mogelijk meubels

Wanneer in een huis te veel meubels en accessoires staan, kan de ruimte gemakkelijk klein en overweldigend aanvoelen. Je krijgt een luxe uitstraling door de minimale hoeveelheid meubels aan te houden in plaats van het aantal meubels dat je normaliter vindt in een kamer. Om dit voor elkaar te krijgen, vraag je je af welk doel elk object en meubelstuk dient. Als je extra stoelen hebt die niemand gebruikt, is het misschien tijd om ze op te ruimen.

Accessoires

Door slechts een paar accessoires in je kamer op te nemen, kun je de hele uitstraling van je huis veranderen. Zo zullen bijvoorbeeld gordijnen vanaf het plafond de indruk wekken dat je kamer groter is. Probeer ook een paar kussens te kiezen met leuke dessins.

Een kleed

Als je een houten of plavuizen vloer hebt, kan een vloerkleed de ruimte gezellig en uitnodigend gevoel geven. Zorg er echter voor dat het tapijt in verhouding staat tot de ruimte. Als je een te klein tapijten gebruikt, ziet je ruimte er kleiner uit dan in werkelijkheid het geval is.

lees ook eens iets over zomertrends op het gebied van terrasoverkappingen

like Like
Like
1
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)