Pennen en papier

pen

Gewoon een lekkere pen…

Ik heb een passie altijd verzwegen, niet omdat het zo’n gênante passie is, maar omdat het zo ver afstaat van laptop, Ipad, pc en mobiele telefoon:
Mijn passie voor  pen en papier.

ik ben dol op papier, ik kan een vermogen uitgeven aan een mooi schrift. Dat ik vervolgens dat schrift nooit meer gebruik…..dat is natuurlijk een heel ander verhaal.
Aan leuke kaarten , zeker als ze in een mooie envelop zitten, kan ik me ook arm kopen. Maar die gebruik ik natuurlijk wel. Nou ja ….meestal.

Dit jaar ben ik gestopt met het gebruiken van de agenda, die in mijn telefoon verstopt zit. Heerlijk heb ik lopen tobben in een winkel met kantoorbenodigdheden. Net zo lang tot ik die ene, echte agenda had, die helemaal bij me past. Ze is roze en ze bewaart mijn afspraken trouw. Het enige wat ik hoef te doen , is een pen te pakken en de afspraken op te schrijven.

Over mijn favoriete pen

Nu we het toch over pennen hebben: wat  een pen betreft ben ik echt een zeurdoos, of laten we zeggen: buitengewoon kieskeurig. Als het ballpoint heet, dan hoeft het niet van mij, fijnschrijvers daarin tegen zijn helemaal mijn ding: ze doen wat ze beloven, ze schrijven fijn. En mooi, je kan er bijna mee kalligraferen. Een vulpen heb ik ook wel eens uitgeprobeerd, staat zo chic, maar is me toch te veel geklieder, het doet me te veel denken aan die verschrikkelijke kroontjespennen uit mijn basisschool tijd. Want die waren dus echt niet leuk….

Er zijn genoeg mensen die mijn passie voor mooi papier, prachtige kaarten en schitterende enveloppen delen, maar ik ken niemand met een passie voor pennen.
Hoe komt dat vraag ik me af. En waar schrijven jullie mee, als je niet typt??

lees ook Modieus de zomer in.

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)