Modieus de zomer in.

winkelen

Manlief heeft zat nette pakken, dat moet nu eenmaal voor zijn werk. Maar zijn vrije tijds kloffie werd wel erg ahum, zeg maar basic. De nieuwe vagebond look zeg maar.
“Strakjes in Frankrijk”, zei ik “gaan we eens even lekker voor jou sjoppen”. Nou ja, lekker: na twee winkels ben ik het persoonlijk wel beu. Wij behoren tot die zeldzame koppels waarbij hij langer kan winkelen dan zij….

Even online winkelen

Om mij geestelijk voor te bereiden dook ik het wereld wijde web op, modieus de zomer in, was mijn leus. Mijn kennis van vrije-tijds herenmode moest echt wel worden opgefrist. Zeker nu ik gisteren als dat de badslipper met witte sokken serieus in het modebeeld dreigt te verschijnen.
En zo kwam ik bij Parajumpers uit. Zowel voor hem als voor haar: mooie stoere jassen. Aparte broeken en fraaie truien. Allemaal wel in het hogere marktsegment, dat zeg ik erbij.

Maar wat is er mis met even wegdromen…
Manlief zou er in een klap vagebond mee af zijn. Voor de camping schrijf ik het af. Maar voor een doordeweeks week-end?? Nou , dat zie ik wel zitten.

Parajumpers is een relatief nieuw merk dat functionaliteit wil combineren met mooi design.
Zo zitten er aan de binnenkant van de jassen zakken waar je veilig je portemonnee en mobiel kan opbergen. Geen zakkenroller die daar bij kan.

De jassen zijn zo te zien ook heel mooi afgewerkt. Leuk geintje is ook de parachutehaak aan het einde van de rits.
Leuk merk, gaan we vast meer van horen.

Lees ook: online schoenen kopen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)