Tv meubels.

tv meubels

Even iets over het tv meubel…

Wij hadden geen tv. Niemand had een tv, alleen ome Hans en tante Thea, die in het midden van de straat woonden. Daar gingen we met z’n allen tv kijken, op woensdag.
Soms, als ik een afbeelding zie van die tv, dan denk ik : zaten we echt met 7 kinderen naar dat piepkleine schermpje te staren? Nee toch…

Het is dan ook niet gek, zo terugdenkend, dat de schermen van de tv steeds groter werden. Laten we wel wezen: het kijkt een stuk prettiger, maar bakbeesten bleven het lange tijd en ik wist me in mijn huis nooit goed raad met het ding. In een van mijn huizen had ik het ding op een poot met wieltjes staan en als ik klaar was met kassie kijken, rolde ik het ding de gangkast in.
Was soms wel even een gedoetje, maar ik had die in-de-weg-staander mooi uit de weg.

 tv meubel op wieltjes

Later toen de kinderen klein waren stond hij op een plank met wieltjes: als de kinderen voor een of ander enorm oninteressant programma wilde hangen, kon ik de plank zo draaien dat ik niet mee hoefde te kijken.
Er verbeterde veel, vond ik toen die hele platte tv’s uitgevonden werden. Dag sta in de weg van een enorme kast! Ik hing mijn mooie platte beeldscherm fijn op in de boekenkast, want boeken bedekken de muren. Als ik bij sommige boeken wil, moet ik de tv draaien, maar daar zit ik niet mee.

Als je een mindere boekenfanaat bent dan ik, en je hebt onder je tv nog ruimte over, dan is een tv meubel dat zweeft,beslist iets voor jou.
Begrijp me goed, ik vind ze beeldschoon, maar ja: ik heb daar al mijn boeken…

lees ook: hanglampen de leukste trends uit 2017

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)