Over Gezichtsverzorging en glucosamine Door felice

,
huid

De huid van je gezicht is nog eens een hoofdstuk apart, de huid van je gezicht is immers nog veel kwetsbaarder, dan die van je armen of benen of buik. Scrubben en scheren gaat hier niet helpen.
Persoonlijk ben ik nooit erg in de weer geweest met smeersels en crèmes, die weinige tubes en potjes die ik heb, staan de helft van de tijd te verdrogen en belanden vaak in de prullenbak.
Ik wil heus wel, maar ik vergeet het. En ik geloof er ook niet zo heel hard in.

“Echte schoonheid zit van binnen”, is mijn motto. Maar vooral toen ik puber was, was ik toch vaak met mijn gezichthuid in de weer: echte schoonheid zit inderdaad van binnen, maar niemand is blij met een glimneus en een vettig voorhoofd. Jeetje, wat kon ik me daar vroeger druk om maken…

de jeugdprobleempjes voorbij…

Inmiddels zijn die jeugd-problemen allang over, maar het belang van een mooie huid is er niet minder op geworden. Omdat ik nu eenmaal niet zo’n ‘smeerder’ ben, zorg ik er wel voor dat ik mijn huid goed schoonhoud.
En echte schoonheid zit van binnen: dus veel water, let op wat je eet en matig met de alcohol. Stoppen met roken had ook een geweldig effect op mijn huid. Net zoals de lange wandelingen die ik met regelmaat maak.

Glucosamine voor je huid

Nu hoor ik dat glucosamine ook een gunstig effect heeft op je de huid van je gezicht
Glucosamine is een natuurlijk voorkomende amino-suiker, die je terug vindt in voedingssupplementen.
Voeding zelf bevat vrijwel geen glucosamine. Glucosamine is sinds decennia een van de populairste supplementen ter wereld. In de alternatieve geneeskunde wordt het ook gebruikt als middel tegen artrose.

Glucosamine is al ruim 30 jaar op de markt en er zijn geen ernstige bijwerkingen van geconstateerd.

lees ook: Modieus de zomer in.

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)