Neem me zoals ik ben …#Thierry Aartsen

thiery aasten

De VVD fractie in de tweede kamer heeft aanvulling nodig. Dat heeft die fractie vaker. Het enige opmerkelijke hieraan is volgens mij dat we het nauwelijks meer opmerken.Ingevlogen wordt de heer Thierry Aarsten.

Thierry is een echte Bredanaar , een Brabo in hart en nieren. Achtentwintig is hij en een beetje aan de bolle kant. Ach ja, Brabander he, denk ik dan. Ze zeggen zelf dat dat een ander woord is voor Bourgondiër.Wat de nazit betreft zal hij het vast goed doen.

Nu komen er ineens nogal wat Tweets  van Thierry Aarsten boven tafel van een – hoe zullen we het zeggen – bedenkelijk allooi…

Nu begint het wonderlijk te worden, want wat zegt vriend Thierry? Ze moeten me maar nemen zoals ik ben. Hier is natuurlijk niks vreemds aan. Sterker nog: hij heeft gelijk! We moeten mensen nemen zoals ze zijn.
Alleen voegt Thierry hier aan toe: “Als mensen het nu nodig vinden om mijn 9.000 Tweets van de afgelopen jaren te gaan doorspitten omdat ik nu Tweede Kamerlid word, dan moeten ze dat vooral doen.’’

Nu klinkt er toch ineens een ander toontje: “Gut”, hoor ik, wat kinderachtig om ook daadwerkelijk te gaan kijken wie ik ben en wat ik te vertellen heb.

Beste Thierry Aartsen, je gaat deel uit maken van de volksvertegenwoordiging. Mensen willen weten WIE hen vertegenwoordigt. Zeker in jouw geval, want ze hebben niet op je gestemd. Mensen willen weten wat voor vlees ze in de kuip hebben.

Als je een echte vent was geweest, dan had je gezegd: “JA! ZO denk IK erover ! Je moet me maar nemen zoals ik ben.” Dan had ik- ondanks het feit dat onze opvattingen miljoenen mijlen uit elkaar liggen – respect voor je gehad.
Nu zeg je:  “Je moet me maar nemen zoals ik ben, maar onderzoek me niet! Het is kinderachtig om mijn Tweets te lezen!!” Horen jullie ook: “nou hoor!”? Als mensen dan echt gaan zeuren zeg je “sorry hoor, ik was pas 19…” Mijn zoon zei zulke dingen niet op zijn 19de en daarvoor en daarna ook niet.

Beste Thierry Aartsen , ik weet wat voor een vlees ik in de kuip heb. Een gehaktbal. Van half om half gehakt met teveel paneermeel om de slapte van het vlees te verhullen.

lees ook : Het boerkaverbod mag van mij verboden worden

of dag tegen kernwapens

like Like
12 antwoorden
 1. Jouvence
  Jouvence zegt:

  Jammer dat hij dat er dan aan toe moet voegen, hij is bij voorbaat al bang om afgekeurd te worden op dingen uit het verleden. Nu heb ik zin in gehaktballen :) moet straks gelukkig nog boodschappen doen.

  Beantwoorden
 2. Kristof
  Kristof zegt:

  Zeer herkenbaar! Volgende maand zijn het verkiezingen in Belgie en de één na de andere kandidaat wordt van de lijst gehaald wegens, ongepaste (meestal racistische) tweets of Facebook posts…

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)