De wintergarderobe: even voor een vest naar Esprit

vest

Gisteren zag ik hem!
In het winkeltje onder de roltrap op het station
Ik ben er al twee jaar naar op zoek.
Het volmaakte zwarte vest.

Daar hing hij aan een rek met nog een heleboel andere vesten ( ook in mooie kleuren ) en hij wenkte me…Maar we hadden wel wat anders aan ons hoofd… “Op de terugweg”, zeiden we.
Ja, kan je net geloven, toen hadden we nog 2 minuten om de trein te halen.
Niks vest.

Wat doe je in zo’n geval? Wanneer je thuis bent, ga je achter de  laptop zitten en …Je tikt gewoon Esprit in.

En zo vond ik mijn vest al snel terug. Hoewel ik de laatste jaren nauwelijks zwarte kleren meer koop, vind ik een mooi zwart vest, het zusje van de little black dress. Een vrouw kan niet zonder.

Een tijdje terug heb ik mezelf twee echt mooie spijkerbroeken belooft. Een zwarte en een donkerblauwe. Van die echte klassiekers weet je wel? Die gewoon altijd mooi blijven, wat de mode ook doet. En waar gewoon alles, maar dan ook alles op kan dragen. ( ook dat prachtige vest )

vest
Dus op naar de dames-jeans van Esprit. Heb je hun pasvorm guide al gezien ? Die is pas handig. Wanneer je al die pasvormen naast elkaar ziet, dan krijg je direct een beeld van hoe dat bij jou zal staan.

Tot mijn vreugde zie ik ook dat de taille weer om hoog is gegaan. De bouwvakkers: laat-je-bilspleet-maar-zien broek behoort voorgoed tot het verleden. Jippie ! wat een mode blunder was dat zeg.

Voor mezelf denk ik dat de bootcut koop. Dat is nu precies wat ik bedoel met een tijdloze jeans. De Girlfriend vind ik ook leuk, maar ik ben er te klein ( en te rond ) voor. Bovendien is hij iets meer dan 3 kwart. Echt voor blote benen. In de winter heb je het dan of heel koud of je loopt vor aap met sokken eronder…

Nee het wordt de bootcut : highlight en medium rise!

lees ook  Vintage 

of Trapliften

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)