Met dochterlief op jacht naar sidetables

sidetables

Hoe vind je jouw sidetable tussen al die andere sidetables?

Dochterlief was jarig. Dat betekent een cadeautje. En dat komt goed uit, want ik ben dol op cadeautjes geven. Gelukkig is dochterlief ook dol op cadeautjes krijgen ( verbazingwekkend niet?), maar ze heeft wel een probleem. Wat wil ze het liefste hebben?  Nee, het kind is helemaal geen hebberig type, ze houdt van het leven en dus ook van de dingen die het leven te bieden heeft.
Na enig nadenken besloot ze tot een sidetable.

Hoe kies je een sidetable?

sidetables

We begonnen met te kijken naar de hippe sidetables van debommelmeubelen.nl. Daar vind je veel en kwalitatief goede sidetables.
Het klinkt zo eenvoudig: een sidetable kopen, het is tenslotte geen groot meubelstuk, het neem niet veel plaats in, het is niet dominant aanwezig in je kamer. Zou je allemaal denken. Maar toch moet je, voor je uit het gigantisch grote aanbod van sidetables kan kiezen, voor jezelf wat vragen beantwoorden.

De functie:

Is de sidetable puur bedoeld als decoratie? Wil je er wat leuke plantjes en spulletjes op kwijt en dat is het dan?
Of wil je een tafeltje langs de armleuning van je bank, waar je je boek, je glaasje en eventueel een lampje op kwijt kan.
Je kan ook op zoek naar een sidetable die je tegen de muur kan zetten, en waar ook nog wat laatjes in zitten. Een soort dressoir dus.

sidetables

Rond, vierkant of langwerpig?

Een ronde tafel heeft altijd wel iets gezelligs, maar vraagt er vaak om, om in het midden van de zitopstelling geplaatst te worden en daar hoef je niet altijd zin in te hebben. Een paar kleine ronde tafeltjes kunnen heel decoratief staan
Wanneer je een vierkant tafeltje kiest, kan je dat altijd makkelijk kwijt naast de bank.
Een langwerpige sidetable leent zich het beste om tegen de muur geplaatst te worden. Een hoge is dan vaak het leukst.


Nieuwsgierig waar dochterlief voor koos: 3 ronde zwarte sidetables. En het staat geweldig!

Lees ook eens: De eetkamer inrichten

en de leukste films

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)