De leukste films die in de zomer van 2019 gaan uitkomen

films

Na alle geweldige films die we dit voorjaar al hebben mogen zien (Avengers: Endgame, Detective Pikachu, en ga zo maar door) komen er ook deze zomer weer een aantal toppers op het scherm. Dus gebruik dat alles in eenalles in 1 abonnement, om de leukste films gedurende deze zomers direct te kunnen zien! Welke dit zijn, dat lees je natuurlijk hier!

1. Silver and Black

Ben je groot fan van de Marvel Comics? Dan is Silver and Black de film die je deze zomer wilt kijken. De wereld van Spiderman wordt namelijk uitgebreid met twee geweldige karakters: Silver Cable en Black Cat. Een moderne versie van Thelma en Louise: twee vrouwen op het wilde pad!

2. New Mutans

Je hebt natuurlijk al tientallen films van de X-Men personages gezien; tijd voor iets anders. New Mutans gaat dan ook niet over de oude personages van de comics, maar juist aan de nieuwe mutanten. En laten we ook niet vergeten te vermelden dat deze nieuwe X-Men film een interessante horror twist krijgt…

3. Chaos Walking

Misschien heb je het Young Adult boek al gelezen; met Chaos Walking wordt er wederom een super populair boek verfilmd in een geweldige blockbuster. Tom Holland en Daisy Ridley spelen de hoofdrol in deze film. Het verhaal gaat (mocht je er nog niet bekend mee zijn) over een planeet waar bijna alle vrouwen zijn uitgestorven, en alle levende wezens elkaars gedachten en gevoelens kunnen zien en horen.

4. The Voyage of Doctor Dolittle

Hoewel je bij Doctor Dolittle waarschijnlijk meteen aan Eddie Murphy denkt, is dat in deze film niet het geval. Robert Downey Jr speelt de hoofdrol en ook het verhaal is anders; dit wordt namelijk helemaal gebaseerd op de originele kinderboeken.

5. Pet Sematary

Na de verfilming van de geweldige film IT, wordt nu ook de film Pet Sematary weer verfilmd; gebaseerd op het boek van Stephen King. Een verhaal over een familie die naast een dierenbegraafplaats gaat wonen; en dat gaat natuurlijk weer voor problemen zorgen.

6. John Wick: Chapter 3

Helemaal fan van de John Wick films? Goed nieuws: ook in 2019 is Keanu Reeves weer terug te zien in de hoofdrol van John Wick; een actie thriller over een huurmoordenaar.

7. Men in Black spinoff

Hoewel de naam van de film nog niet bekend is weten we dat er ook in 2019 weer een spinoff van de bekende Men in Black films uit gaat komen.

Meer films zien ? kijk dan bij: “de beste films voor Valentijn”

en waar zouden we zijn zonder de fiets

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)