De eetkamer inrichten, dat is leuk om over na te denken.

robuuste tafel

 

Wel eens over  een robuuste tafel voor je eetkamer gedacht?

Dit jaar kregen mijn beide kinders een nieuw appartement. Tot mijn grote opluchting waren ze zo slim dat net na elkaar te doen. Zo  we konden de aandacht verdelen.
Gelukkig zijn ze inmiddels op een leeftijd dat veel van het kluswerk zelf gedaan wordt. En voor de verhuizingen werd een blik vrienden geopend.

Eettafels…

Ik kon me dus beperken tot meedenken over de inrichting. En dat vind ik leuk! Bovendien ben ik kampioen internet-afstruinen! Wat bij beiden heel belangrijk was, was een grote eettafel. En dat is ook belangrijk. Niets is leuker dan met vrienden en familie om een grote tafel te zitten. Eten, kletsen, spelletje doen, wijntje drinken…

robuuste tafel

robuuste tafel

De voorkeur van dochterlief gaat uit naar die robuuste stevige tafels., zoals je die ziet bij Robuustetafels.nl.  Lekker groot, lekker stevig. Ik vind ze ook erg mooi. Tafels met poten aan de smalle kant, zijn handig: je kan er met een beetje goede wil, nog een extra stoel bij schuiven.
Net zoals bij een kloostertafel, daar zitten ook geen poten in de weg, als er nog iemand bij moet.

robuuste tafel

kloorstertafel

Tijdloos

Het is slim van dochterlief om voor een tijdloze tafel te kiezen. Die ook nog eens oerdegelijk is. Daar kan je met een gerust hart geld aan uit geven.  Zo’n tafel is niet kapot te krijgen. En je kan met een vaasje, een kleedje, de stoelen, de uitstraling van zo’n robuuste tafel heel makkelijk naar je hand zetten. Ik vind het altijd fijn als een tafel lang mee gaat, dan vertelt hij ook een stukje familie historie..

Mijn oude keukentafel, gekocht van mijn eerste salaris, doet nu al jarenlang dienst als bureau. Ja van diezelfde dochter! Daar zijn inmiddels heel wat zweetdruppels op gevallen.
Wedden dat ooit een eigenwijze puber, haar huiswerk maakt aan de robuuste tafel van haar moeder?

lees ook: tijd voor een nieuwe telefoon

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)