lachen of huilen

kardasian

Heb je de foto van Kloe Kardasian al gezien?

De laatste tijd valt er bitter weinig te lachen, is het niet?
Mijnheer Rutte jokt, de pandemie gaat zonder overleg of toestemming in de derde golf, na een dag zomer is het alweer herfst, het song festival vindt plaats zonder publiek en op Facebook maken mensen elkaar af om niks.

Als je denkt: is dat nu alles? Nee ik zou moeiteloos mijn hele blog kunnen vullen met rampspoed, ellende en narigheid. Aan die driehonderdvijftig woorden die nodig zijn voor een fatsoenlijk blog, zou ik nog wel eens te weinig kunnen hebben als ik alle ellende meer dan 2 zinnen geef, zit ik zo op zevenhonderd woorden.

Maar gelukkig gebeurde er deze week ook nog iets ongelooflijk grappigs. Kloe Kardasian liet namelijk een foto van zichzelf verwijderen. Nee, dat is op zichzelf niet grappig, dat geef ik direct toe. De reden waarom ze dat deed, was wel hilarisch.

Dame Kardasian was hilarisch

De gewraakte foto was een onbewerkte foto, met moppie Kardasian in bikini. Onbewerkt en dat mocht niet, dus moppie liet de foto overal verwijderen. Persoonlijk vond ik dat al wel humor. Ik zag het personeel zenuwachtig door hun mobieltjes scrollen om op te zoeken waar op die foto nou toch terecht gekomen was.Iedereen in de zenuwen natuurlijk, want op het wereld wijde web kan je niks definitief verwijderen. Allemaal uiterst klunzig, helemaal voor iemand die miljoenen op het internet verdient. En klunzigheid is humor (klunzigheid van anderen, begrijp me goed)

Mijn plezier werd onbedaarlijk toen ik de verklaring van mevrouw Kardasian las. Waarom had ze de foto weg laten halen? Nou ?? De foto gaf haar lichaam niet weer zoals het was…

Kijk als ze nu een foto publiceren waarbij ze mijn hoofd op het lichaam van een 20 jarige mannelijke body builder hebben geplakt, dan is dat een redelijk argument. Uiterst redelijk. Maar deze foto was van Kloe Kardasian! Ze was het gewoon echt zelf. Dat is om te huilen van het lachen. Hoewel…misschien is het eigenlijk toch wel om te huilen…

lees ook eens: De gehaktmaker of lees : moeten de agenten van de rascitische apjes ontslagen worden

like Like
LikeHa Ha
2
9 antwoorden
 1. Tessa
  Tessa zegt:

  Toch te triest voor woorden dat ze alleen bewerkte foto’s plaats, omdat een echte foto haar lichaam niet ‘echt weer geeft’……

  Beantwoorden
 2. Melanie Hoogvliet
  Melanie Hoogvliet zegt:

  De reden is idd hilarisch en zo zie je maar weer hoe nep de wereld tegenwoordig soms is! Nee geef mij maar open en eerlijk gewoon zoals je bent.

  Beantwoorden
 3. Krystle/Batboy
  Krystle/Batboy zegt:

  Ja, ik zie het ook al helemaal voor me als die mensen op zoek naar de foto om die maar te wissen ohoh waar ze zich druk om maakt zeg.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)