De speeltjes van nu zijn echte hoogstandjes

speeltjes

Wat was jouw eerste kennismaking met seks speeltjes?

Speeltjes voor grote mensen

Voor veel volwassenen van nu geldt dat zij opgroeiden in een periode waarin het internet nog niet bestond. Dat maakte onze wereld een stuk kleiner, en ook de mogelijkheid om kennis te maken met spannende speeltjes was een stuk minder aanwezig. Voor veel mensen van 40+ geldt dat zij voor het eerst een vibrator zagen in een catalogus waar ook kleding in werd verkocht. Waarom deze ‘massagestaven’ nu precies tegen de wang of nek werden gehouden, dat wist niemand. Dat het daardoor even duurde voor we doorkregen wat je er precies mee kon, dat moge duidelijk zijn. Hoe anders is dat tegenwoordig. Toys worden verkocht in mooie, ruime en lichte winkels in grote binnensteden. Maar ook online is het aanbod groter geworden, en vooral ook geavanceerder. Weg met die hardplastic massagestaven, de speeltjes van nu zijn echte hoogstandjes met volop mogelijkheden.

Is daar een app voor?

Er is bijna niets meer waar we tegenwoordig geen app voor hebben en ja, ook sommige speeltjes kun je op deze manier aansturen. Een merk als Lovense is bijvoorbeeld een koploper op het gebied van het integreren van nieuwe mogelijkheden in zijn speeltjes. Hun paradepaardje is de Lovense Lush 2. Dit vibrerende eitje lijkt in niets meer op de massagestaven van weleer. Het materiaal is prettig, maar ook zijn mogelijkheden zijn ongekend.

Dit speeltje wordt ingebracht door een vrouw, en kan vervolgens worden bediend via een app, waarin je ook een heel eigen programma aan vibratiestanden kunt programmeren. Wanneer je dat wilt kun je hem zelfs op de maat van je favoriete muziek mee laten trillen, voor een echt ongekende ervaring. Prettig om in je eentje te gebruiken, discreet en fluisterstil ook. Maar ook samen met een partner kun je er veel plezier aan beleven. Die app kun je tenslotte ook op zijn of haar telefoon installeren, en zo de touwtjes letterlijk uit handen geven. Heel spannend, want je weet niet wat je te wachten staat… 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Een vibrerend ei met zijn eigen app en Bluetooth verbinding: wie had dat ooit gedacht? Maar ook als je hier niet op zit te wachten zijn er genoeg technologische vooruitgangen waarvan je kunt genieten. Speeltjes die fluisterstil zijn geworden, zodat je ze kunt gebruiken zonder het hele huis mee te laten genieten. Materialen die bijna aanvoelen als een huid ook doet. Vibratiestanden die veel meer doen dan monotoon trillen, speeltjes die steeds beter in staat zijn om de juiste erogene zones te vinden en stimuleren. De ontwikkelingen staan nooit stil, ieder speeltje is weer beter en geavanceerder dan zijn voorganger. En daar kunnen we alleen maar heel erg gelukkig van worden, toch?

lees ook eens Ondergoed in Corona tijd

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)