Kerstpakket tips voor vrouwen! Lees hier de must have

lekker borrelen

De tijd van de kerstpakketten en lekker borrelen, een sfeervol huis en heelrijk ontspannen is weer aangebroken. Door het geven van een kerstpakket spreek je jouw waardering uit naar jouw collega’s. Zorg er dus ook voor dat het kerstpakket ook werkelijk het gevoel van waardering opwekt.

De standaard pakketten zoals je ze vroeger zag zijn vrijwel uit de tijd. Tegenwoordig zie je steeds meer variaties, speciaal gericht op een specifieke doelgroep. Kun je wel wat tips gebruiken voor een kerstpakket voor vrouwen? Dan zit je hier op de juiste plek.

Lekker borrelen

Wie houdt er nu niet van lekker borrelen in goed gezelschap? Denk aan grote houten borrelplanken met daarop de lekkerste hapjes. Je maakt de meeste vrouwen hier sowieso ontzettend blij mee. Verras je vrouwelijke medewerkers met een goed gevuld kerstpakket compleet met chocolade, tapas en andere smakelijke snacks. Oftewel: alle ingrediënten voor een gezellig avondje met vriendinnen.

Een sfeervol huis

Hoe fijn is het om thuis te komen in een sfeervol huis? Vooral na een lange dag werken. Dat is de droom van elke vrouw. Lekker ontladen in een intiem en ongedwongen sfeer. Fijn de kaartjes aan, genieten van je prachtige items aan de wand en de mooie groene planten om je heen. Gun jij jouw vrouwelijke collega’s ook zo’n prettige thuiskomst? Denk dan eens aan een kerstpakket vol met theelichtjes, hippe wandrekjes en andere mooie items om je huis mee aan te kleden.

Een goed gesprek

Vrouwen onder elkaar vinden het heerlijk om uren met elkaar te kletsen. Een lekker drankje erbij en de middag of avond is compleet. Gin Tonic is hét drankje van het moment,. Hoe leuk is het dan om een vrouw een kerstpakket cadeau te doen waarmee ze zelf haar eigen Gin Tonic kan samenstellen? Of om een kerstpakket te geven met een lekkere brut erin.

Heerlijk ontspannen

Door de drukte van alledag vinden veel vrouwen het maar lastig om even tijd voor zichzelf te nemen. Toch is dit heel erg belangrijk. Denk maar eens aan een filmavondje op de bank, heerlijk onder een dekentje met lekkere hapjes erbij. Of creëer eens een wellness-moment zodat je echt tot rust kunt komen. Daar kun je als werkgever met een kerstpakket natuurlijk fijn op inspelen.

Hip en happening

De tijd dat je ermee weg kwam om alleen een fles wijn te geven of een standaard kerstpakket zoals elk jaar is voorbij. Niet alleen binnen het bedrijf, maar ook als het gaat om kerstpakketten is het belangrijk om mee te gaan met de tijd. Om te kijken naar de nieuwste ontwikkeling, de nieuwste trends en de populaire thema’s. Het is goed om je waardering uit te spreken door middel van een trendy kerstpakket. Daarmee laat je zien dat je jouw collega’s echt begrijpt en waardeert.

Een kerstpakket doet het overigens ook altijd goed als relatiegeschenk. Het is ook weer eens wat anders dan een jaarkalender of een notitieblok met pen. Jouw klanten en leveranciers zullen het dan ook erg waarderen.

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)