Met de kerst naar Leeuwarden !

valk hotel leeuwarden

Even er tussen uit in het Valk Hotel Leeuwarden.

Dit jaar was Leeuwarden culturele hoofdstad 2018. En Terecht! Als Randstedeling realiseer ik me maar al te goed, hoe snel wij die prachtige noordelijke provincies Friesland en Groningen vergeten.

Er even tussen uit met de kerst

Zo rond de laatste weken van het jaar, willen veel mensen er nog graag even uit. Of ze kiezen ervoor nu eens niet de kerstdagen door te brengen bij familie, maar  lekker met z’n tweetjes eens op pad te gaan. Even heerlijk quality time met elkaar of met het gezin!

Wanneer je er even tussen uit wil en je bent, net als ik, vergeten hoe mooi Leeuwarden is, dan is dit het moment om een en een op te tellen en een paar heerlijke dagen in het ”hoge Noorden” door te brengen.
Behalve dat je in Leeuwarden heel leuk en gezellig kan winkelen, zijn er ook een groot aantal exposities en tentoonstellingen, die meer dan de moeite waard zijn. Neem bijvoorbeeld: “Made in Holland”, over Hollands keramiek, of neem een kijkje bij het borduurlint van de vrede. In deze tijd is vrede zeker iets om een momentje bij stil te staan…

Als je er even tussen uit wil in Leeuwarden is Valk hotel Exclusief Leeuwarden een absolute aanrader!
Een heerlijk hotel: lekker luxe bedden en mooie kamers en….een geweldig uitzicht.
de perfecte plaats voor een heerlijk week-end eruit, ook als het geen kerstmis is.

Valk Hotel Leeuwarden

foto Valk Hotel Leeuwarden

Activiteiten tijdens de kerstdagen in Valk Hotel Leeuwarden.

In de kerstperiode worden er allemaal activiteiten georganiseerd. Een heerlijk en sfeervol kerstdiner met live muziek bijvoorbeeld. Lekker eten zonder dat je van te voren uren in de keuken staat. En ook de afwas wordt gedaan. Kerst op zijn best!
je kan ook Naar kerst live cooking in de zaal Us mem ( dat is Fries voor onze moeder ) daar wordt – terwijl jij lekker achterover leunt – heerlijk voor je gekookt. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet, een kinder bioscoop en…zijn er kinderactiviteiten in de keuken. Kortom, die vervelen zich niet!

De volgende dag wandel je al die calorieën er weer af met een prachtige stadswandeling door Leeuwarden. Of je neemt de fiets en ervaart rust en ruimte in Nationaal Park de Alde Feanen.
Even er tussen uit ? Valk Hotel Leeuwarden!

lees ook : 5 tips voor een ontspannen dagje uit

of : herintreden op de arbeidsmarkt

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)