Je tuin gezellig inrichten, hoe doe je dat?

hangstoel

Heb je ook al zo’n zin in die warme avonden in je tuin? Gezellig met familie en vrienden tot in de late uren achter het huis zitten. Natuurlijk wil je hiervoor wel een gezellig en knus hoekje hebben, gedecoreerd met de leukste accessoires. Misschien lijkt het je zelfs wel leuk om het heft in eigen handen te nemen en je tuinmeubelen zelf in elkaar te zetten.

Wees creatief

‘Wees creatief’, klinkt natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is creativiteit broodnodig om jezelf echt thuis te voelen in je tuin. Hoewel het misschien overdreven klinkt, is je tuin een afspiegeling van wie je bent. Juist daarom is het leuk om ervoor te zorgen dat je tuin gezelligheid uitstraalt en een plek is waar jij en je gasten graag zitten. 

Decoreer de ruimte met leuke dingetjes die echt bij jou passen. Denk hierbij aan beplanting, verlichting en dergelijke accessoires. Deze artikelen bieden vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan beplanting in een bak ophangen aan je muur of schutting. Dit is niet alleen creatief maar zorgt er ook voor dat je hoekje er nog levendiger uit gaat zien. 

Een knusse zithoek

Twee belangrijke eigenschappen van je eigen terras zijn knus- en gezelligheid. Kies daarom leuk tuinmeubilair uit. Voor de hand liggende opties zijn dan natuurlijk een mooie lounge- of tuinset. Maar je kunt natuurlijk out-of-the-box denken. Haal bijvoorbeeld de Ibiza-vibes in huis met een hangstoel en combineer dit met een leuk vloerkleed en bijbehorende accessoires. 

hangstoel

Do it yourself!

Wil je meubilair dat echt jouw persoonlijkheid uitschreeuwt? Maak het dan zelf! Zo is een leuke trend op het gebied van DIY meubilair een pallet-loungebank. Met enige moeite kun je dit écht zelf voor elkaar krijgen. Decoreer je zelfgemaakte bank met een likje verf naar keuze en kleed het aan met palletkussens.  

Ga jij de uitdaging aan? 

lees ook: terug van weggeweest: haak of brei je eigen zomertruitje

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)