Welk huis past bij mij?

heerlijk wonen

Heb jij dat nu ook? Je bladert door een tijdschrift bij de kapper ( gek he dat tijdschriften altijd bij de kapper liggen en niemand toegeeft dat ze een abonnement op de Libelle heeft . Maar goed dat terzijde ) En je ziet een prachtig huis. Omgeven door een als een biljartlaken geschoren gazon, dat weer omzoomd wordt door bloeiende hortensia’s… Openslaande deuren naar een heerlijk terras.
Met zitje. Daar woont dan een celeb…Goed je moet altijd de bewakingscamera’s aan hebben, maar het is vast heerlijk wonen

Of je rijdt met de auto door een streek die je niet goed kent en je ziet de allersnoepigste boerderijtjes met strooien daken en kleine raampjes. Paardjes in de wei ervoor.
Kippetjes in die wei. De rust en ruimte, fantastisch toch! Goed als je vergeten bent met het boodschappen doen om suiker mee te nemen zit je weer een half uur in de auto…maar verder is het heerlijk wonen

Of je loopt door een moderne wijk in een onbekende stad waar iedereen gewoon z’n eigen huis mocht neerzetten. En je ziet een pareltje van strakke moderne architectuur, veel glas, ongebruikelijke vormen…Het vibreert aan alle kanten: hip, chic, anderssss…

dat is pas heerlijk wonen

En iedere keer denk je: oooohhhh DAT huis, dat wil ik

Maar als ik zo eens nadenk over alle huizen waarvan ik denk: dat huis wil ik…dan zijn dat allemaal heel verschillende huizen. De ene dag wil ik een soort van boerin zijn, de andere dag een celebrity ( ook wel omdat die personeel hebben om de boel op te ruimen) en de daaropvolgende dag opteer ik voor ultra modern en reuze hip. Zo’n huis waar je echt niet in je bloemetjes jurk uit de boerderij  kan rondlopen…

wat wil ik nou ….

Ik heb lang gedacht dat ik dus helemaal niet weet wat ik wil. Maar dat blijkt helemaal niet waar te zijn !
Ik ben namelijk heel gelukkig in het huis waar ik woon. Het doodgewone rijtjeshuis met tuintje voor en  tuintje achter. Want dat huis geeft me alle rust om heerlijk van andere huizen te dromen, zonder dat ik ook maar een klap hoeft te doen.

lees ook eens: Over de powervrouw en de pin-up

like Like
LikeHa Ha
3
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)