Gratis en voor niks, ik ben er dol op

gratis en voor niks

Gratis en voor niks !

Wanneer er een stukje cultureel  erfgoed is waar ik tot mijn dood toe voor zal strijden, dan is het wel: onze lust tot koopjes jagen.

Onze “kijken, kijken, niet kopen”-mentaliteit, of zoals mijn broer zegt: “zodra ik er een pen bij krijg, vind ik het mooi”.

Ik ben dol op gratis

Natuurlijk ben ik lid van onze buurtapp, oké een mens heeft er een hoop herrie van want het blijft maar appen: “Er zit een rat in mijn tuin”, “OOo in mijn tuin ook”, “ik heb nog niks gezien” gevolgd door drie verschillende filmpjes over een rat. Maar goed, dat neem ik op de koop toe.
Ik blijf lid van deze app omdat je er zoveel gratis af kan halen. En dat zijn vaak geen kleinigheden.

Dit kan je niet laten liggen

Wat denken jullie van de volgende gratis producten:
Gratis mee te nemen: Jan Toorop plein.
Wat mij betreft een koopje dat je niet aan je neus voorbij kan laten gaan, toch? Wie bezit er nu een heel plein? Ik dus, als ik het even op ga halen. Een belemmerende factor is wel dat ik niet weet in welke gemeente dit Jan Toorop plein zich bevind, maar ik neem aan dat het in mijn dorp A is.

Een tweede belemmerende factor is dat manlief moeilijk ging doen over de grootte van de aanhanger. Maar jullie weten hoe manen zijn, ik praat hem heus wel om.

ook gratis….

Lukt het niet dan kan ik altijd nog een gratis kunstgebit gaan afhalen, tenslotte heb ik niet al mijn tanden meer, met een gratis kunstgebit ergens in een kastje in reserve, loop ik geen enkel risico.
Een aanhanger heb ik er niet voor nodig, ik kan het zo in mijn zak steken.

ook leuk

Waar ik ook verlekkerd naar zat te kijken waren de gratis halve stoeptegels. Weet je hoe makkelijk! Die hoef ik niet meer in tweeën te snijden, hakken of hoe je dat noemt. Dat heb ik vroeger wel eens gedaan, dat was zwaar werk hoor! Mooi als dat maar vast klaar is.

En dan nog deze gratis af te halen

Over de laatste gratis aanbieding zit ik nog te dubben. Een  oppasouder, kan ik dus zo afhalen. Nu heb ik al meer dan twintig jaar geen ouders meer, dus het heeft ook wel wat aanlokkelijks….
Maar na een tijdje dubben, heb ik besloten ervan af te zien. Ik zou het vervelend vinden als ik ze ook bij gratis afhalen moest zetten, omdat ze bij nader inzien tegenvallen.

lees ook eens calorieen verbranden zonder gedoe

like Like
Ha HaLike
3
8 antwoorden
 1. corrina
  corrina zegt:

  Ik was ook lid van de buurt app, maar werd er gek van. Waar ik dacht dat het voor bedoeld was werd juist niet gemeld. Inbraak. verdachte situaties enz. En ja we zijn nederlandsers en blijven nederlanders dus korting en gratis dan komt het wel goed

  Beantwoorden
 2. Henk
  Henk zegt:

  Ik heb zo”n buurtapp een dag gehad, maar werd toen zo gek van soortgelijke dingen als die jij noemde, dat ik me meteen maar weer afgemeld heb. Ben nog wel lid van een dergelijke Facebook groep uit mijn gemeente.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)