Een zone naar keuze

facelift

Gedacten over een facelift en koopjes jagen

Zoals jullie weten ben ik het zusje van Dagobert Duck: ik val dood op een cent.
Vanuit die mentaliteit, snap je ook dat ik allerlei apps heb, waar voordeeltjes op staan die je links en rechts kan halen. Ik doe dat nooit. Maar het gevoel dat het kan, geeft me bijzonder veel voldoening.

Als ik bijvoorbeeld, niet mijn saaie lunch van 2 boterhammen (waarvan een altijd met kaas) wil eten, kan ik moeiteloos een high tea met bubbels bij Villa Beukenhof (een dure tent in Oegstgeest) gaan nuttigen. Van €47,50 voor €22,50, ik bedoel maar. Ik doe het niet, ben een uur onderweg naar die tent, maar het kan!

Van de week, toen ik weer eens behoefte had aan: ja het kan!, scrolde ik weer eens door mijn app. Tja het regent de hele tijd, je moet toch wat…wilde ik een sushi box, streetfood va Pipa of ene dagje Wellnes?
Ik geef het eerlijk toe lieve lezers, ik was een beetje saggerijnig: het regent al dagen, het leven schiet niet erg op, je kent het wel. En zelfs scrollen langs al die koopjes die ik niet hoef, maar wel kan krijgen, vrolijkte me niet meer op.

En toen zag ik het…..

Een facelift behandeling van een zone naar keuze. Ik weet niet hoe het jullie vergaat als je dit zo leest. In eerste instantie staarde ik er in verbijstering naar.
Hoe kun je nu een zone in je gezicht laten liften???
En ineens zag ik het voor me: ik laat de linkerkant van mijn gezicht liften. Daar heb ik dan geen onderkin meer en ook geen rimpels. De rechterkant ziet er nog steeds uit zoals het is: oud, een beetje uitgezakt en rimpelig. Ik zat in mijn eentje achter mijn laptop te schateren: doe mij na, stel je jezelf eens voor met een half opgekalafatert hoofd.

een facelift in zones…

Misschien dacht ik toen, kan je het gezicht ook in drie zones verdelen: de strook langs je linkeroog, een strook waar de neus zit en derde zit in de strook van je rechteroog. In dat geval kan je eerst je neuszone laten doen. Wie zijn neus schendt, schendt zijn aangezicht tenslotte en dan zal omgekeerd ook wel waar zijn. Een blik op  de app leert me dat er een korting is van 93%. Zou het misschien zijn dat vrouwen toch liever hun hele gezicht in een keer laten doen. Of wie weet: gewoon helemaal niet?

lees ook eens: stuurt u mij maar even een mailtje

lees ook Als bubbels boeien worden

like Like
Ha Ha
1
2 antwoorden
 1. lydiablogt
  lydiablogt zegt:

  het is nog vroeg maar je bent de 1e die mij vandaag heeft laten lachen.
  ik wil trouwens ook wel van die lage wangetjes en de veur tussen mijn ogen af. En nog wel wat plekjes. :good: een lift Bad?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)