Een regenachtig weekend? Zo vermaak jij je toch!

niet vervelen

Het wordt buiten weer kouder en het gaat ook vaker regenen. De kans is groot dat er de komende tijd weer heel veel regenachtige weekenden zullen plaatsvinden. Gelukkig hoef jij je niet te vervelen, want ondanks de regen zijn er een hoop dingen die je wél kunt doen.

5 x zo hoef je je niet te vervelen

1. Netflix marathon

Regelmatig verschijnen er weer nieuwe films en series op Netflix, dat de kans klein is dat je Netflix hebt uitgespeeld. Neem een kijkje tussen het aanbod en vind een leuke film of serie die jou leuk lijkt. Haal genoeg popcorn, snacks en drinken in huis, want dat heb je wel nodig tijdens zo’n marathon.

2. Overdekt winkelcentrum

Ben je een echte shopaholic? Of heb je gewoon nieuwe kleding nodig, maar zie je het niet zitten om door de regenachtige winkelstraten te struinen? In Nederland zijn er ook een hoop overdekte winkelcentra waar je terechtkunt. De nieuwste en tevens grootste van Nederland ligt in Leidschendam. Deze kun je vinden door in Google te zoeken naar Westfield Mall of the Netherlands.

3. Bakken

Wie is er nou niet dol op lekker eten? Tijdens een regenachtig weekend is het altijd een goed idee om je eens goed uit te leven in de keuken. Bak een lekkere appeltaart, maak een heerlijke cake of ga op de hartige tour door bijvoorbeeld zelf saucijzenbroodjes te maken. Jummie!

4. Me-time

Wanneer heb je nou écht voor het laatst tijd voor jezelf gehad? Tijdens een regenachtig weekend moet niks en mag alles. Gun jezelf dus een beetje me-time. Dit kan je doen door een spa-dagje in te lassen, maar ook door jezelf in bad te vermaken. Met een dildo of vibrator kan jij jezelf naar een ongekend hoogtepunt brengen.

5. Spelletjes spelen

Kruip lekker onder een dekentje op de bank terwijl je aan het gamen bent op je Playstation of XBOX. Heb je geen spelcomputer of wil je liever een ouderwets bordspel spelen? Nodig een familielid, partner of een kennis uit en ga lekker samen een leuk spel doen, zo hoef je je zeker niet te vervelen

lees ook eens: kunnen vrouwen in de overgang last krijgen van gehoorproblemen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)