Een rondreis door Thailand

thailand

Een vriendin van mij heeft kinderen die verspreid over de wereld wonen. Het lijkt mij niks…maar een van hen woont in Thailand en daar gaat zij minstens twee keer per jaar een paar weken heen…Kijk dat lijkt me nu wel weer heel leuk!

Haar grote liefde voor Thailand, maakt dat ik me verdiep in reistips voor Thailand.

Daar moet ik wel even een beetje in zoeken, ik ben, zoals jullie weten, echt geen strandligger. Ik vrees dat zelfs een hagelwit Bounty strand vol tentjes met  de heerlijkste smoothies, mij niet langer dan een dag kan boeien…

Thailand heeft zoveel moois

Maar wat hindert het! Thailand is zo barstens vol met de meest prachtige tempels en natuurgebieden, dat een mens in een rondreis tijd te kort komt!
Van mijn vriendin moet ik beslist naar Chiang Mai, omdat het zo’n gezellige stad is en omdat je er de meest geweldige kleren en sieraden kan vinden( voor aangenaam lage prijsjes)

Natuurlijk wil ik absoluut in Thailand ook een jungle tocht maken. Ik ben een buitenmens en ik ben heel benieuwd hoe ik een tropisch buitenleven zal ervaren. En de kans om een aap life te zien, laat ik niet aan mijn neus voorbij gaan. Daar moet ik overigens bij aantekenen, dat ik heb gehoord dat apen enorm brutaal zijn. Tas dicht en eten uit de buurt dus!

Bladerend door het reis aanbod zie ik cultuur te over: de vele vele tempels en paleizen de gouden Boedha, er is teveel om op te noemen, misschien moet je het tijdens zo’n reis maar gewoon over je heen laten komen….

Een bezoek aan de Bridge over de river Kwai, behoort ook tot de mogelijkheden zie ik in de reistips voor Thailand. Destijds, ik was nog maar een twintiger, heeft de film een onuitwisbare indruk op gemaakt…Het is natuurlijk een must see. Een mens moet zijn ogen niet voor de geschiedenis sluiten. Maar of ik het durf??

Ik blader verder door de vele mogelijkheden….Ik mag nu nog even dromen..

like Like
Like
1
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)