Een kerstpakket, ja leuk !!

kerstpakket

Een van de weinige minder leuke kanten van het ZZP-er zijn, is dat je nauwelijks meer een kerstpakket krijgt. Zei ik nauwelijks meer, hoe haal ik het in mijn hoofd! Ik krijg ze nooit meer.

Het kerstpakket dat ik liefdevol van de Tuinvereniging krijg als blijk van waardering voor alle uren die ik in deze club stop, tel ik  voor het gemak even niet mee.

inzameling voor een kerstpakket

Het is namelijk mijn bedoeling om medelijden op te wekken, lieve lezers. Het is de bedoeling dat jullie gaan denken: “ach dat arme mens….al jaren geen kerstpakket !! Onverdraaglijk! Wat sneu !!”
En dat jullie elkaar dan gaan appen en geld inzamelen ( kan met die tikkies tegenwoordig razendsnel) om mij een kerstpakket te bezorgen.

Ik maak het jullie makkelijk: een Rituals kerstpakket graag. Ik ben sinds jaar aan dag aan Rituals verslaafd. Jaren geleden tijdens een logeerpartijtje bij een van mijn beste vriendinnen, pikte ik brutaalweg wat van haar douche crème van een mij tot dan toe onbekend merk …en ik was verkocht. Eigenlijk vind ik iedere lijn die Rituals uitbrengt even lekker. Wat dat aangaat ben ik helemaal niet moeilijk. Nou ja, nu ik het toch een beetje mag zeggen: Ik heb erg veel en vaak Hamman en Dao gekregen, dus een kleine verandering, is fijn. Hoewel ik tegelijkertijd moet zeggen: de geuren van Rituals vervelen niet snel.

het is nog duurzaam ook

Weten jullie dat Rituals een duurzaam merk is?  Door het gebruiken van recyclebare verpakkingen en papierloze inpakdozen draagt Rituals haar steentje bij aan het milieu. Ook steunt Rituals verschillende ontwikkelingsprogramma’s over de hele wereld
En duurzaamheid is belangrijk voor mij .

de doos alleen al…

De dozen van Rituals zijn niet alleen recyclebaar, ze zijn ook heel goed her- bruikbaar. Ik kreeg twee keer zo’n geschenk doos. In de ene zitten al mijn haarspelden, de andere bewaart trouw mijn aantekeningen boekjes van VrouwenPower. Die dozen alleen al, zijn een cadeautje .

lees ook eens : duurzaam dekbed

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)