Dit is waarom je dit voorjaar een e-bike moet hebben!

e bike

Dit is waarom je dit voorjaar een e-bike moet hebben!

Yes, de dagen zijn weer langer, het zonnetje schijnt steeds vaker en de narcissen zijn weer volop aan het bloeien. Het is dan ook save to say dat het voorjaar nu echt is begonnen! Na die lange winter is het niet zo gek dat iedereen er massaal op uitgaat bij het zien van de eerste zonnestralen van het jaar. Zo zijn de terrasjes weer gezellig druk en is het bezoeken van de plaatselijke kinderboerderij met de kids een stuk leuker dankzij al die schattige lammetjes. Naast dat we wat vaker eropuit gaan in het voorjaar zijn alledaagse activiteiten zoals fietsen naar het werk of boodschappen doen in het dorp een stuk leuker bij mooi weer. Wie geniet er nu niet van de wind door de haren en de zon op het gezicht terwijl je je in een lekker tempo naar de plaats van bestemming trapt op de fiets? Is dit iets waar jij ook warm voor loopt? Dan is een elektrische damesfiets ideaal voor je!

Wél de lusten niet de lasten!

Veel mensen zijn nog niet heel erg bekend met de voordelen die een e-bike biedt, maar als we alle voordelen samenvatten komt het er eigenlijk op neer dat elektrisch fietsen wél de lusten met zich meebrengt maar niet de lasten. Je kunt namelijk volop genieten van je omgeving en dat heerlijke zonnetje op je gezicht zonder dat je je benen uit je lijf hoeft te trappen om te komen waar je moet zijn. Hoe dit kan? Simpel! Een elektrische fiets is voorzien van trapondersteuning die wordt aangestuurd door middel van een motor. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat je je lekker vlot kunt verplaatsen zonder vermoeid te raken. Daarnaast zijn lange afstanden goed af te leggen met een e-bike. Zo kun je zelfs overwegen om in de toekomst met de fiets naar je werk te gaan in plaats van met de auto of het openbaar vervoer. De frisse ochtendlucht en de lichaamsbeweging zorgen er ook nog eens voor dat je je dag lekker energiek begint!

Fiets je fit!

Oké, een e-bike zorgt er dus voor dat fietsen met zware boodschappentassen of fietsen naar het werk wel heel makkelijk wordt. Daarnaast is fietsen op een e-bike ook nog eens goed voor je gezondheid. Het voelt misschien niet alsof je dezelfde inspanning levert als op een gewone fiets, maar in principe maak je dezelfde beweging. De trapondersteuning helpt je alleen een beetje. Daarnaast maak je stukken meer kilometers met je e-bike omdat het simpelweg minder energie kost. Met een elektrische fiets ben je dus lekker snel op de plaats van bestemming zonder dat je uitgeput of bezweet aankomt.

Naast dat een e-bike je lekker snel op de plaats van bestemming brengt en je er ook nog de nodige lichaamsbeweging door krijgt, is de e-bike ook een zeer duurzame vervanger voor de auto of het openbaar vervoer. De voordelen van een e-bike zijn dus eigenlijk eindeloos!

Lees ook eens: gezond eten is nooit lekker

of: is canabisolie een wondermiddel

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)