Beste films voor Valentijnsdag op Netflix

heerlijk bij weg te zwijmelen

Valentijnsdag. Een dag van liefde, romantiek en mierzoete films. Om heerlijk bij weg te zwijmelen. De beste dag om lekker onder een dekentje op de bank te kruipen (alleen of samen) en  films voor Valentijnsdag op Netflix te kijken. Lekker relaxen, bakje popcorn erbij, glas wijn, en genieten maar! De allerbeste Netflix toppers die ideaal zijn voor een heerlijke Valentijnsdag zetten we hier voor je op een rijtje!

     1.Valentine’s Day

Lekker voor de handliggend, maar wel ontzettend leuk: de redelijk nieuwe film Valentine’s Day is ook deze periode natuurlijk weer terug te zien op Netflix. In deze film lopen de levens van verschillende mensen langs elkaar af (die uiteindelijk natuurlijk allemaal op een bepaalde manier met elkaar verbonden zijn), en zie je hoe al deze karakters hun Valentijnsdag ervaren. De nodige dosis romantiek, humor en spanning zijn natuurlijk ook in Valentine’s Day aanwezig; en ook op de sterrencast is helemaal niks aan te merken. Een mooi moment om die Netflix-cadeaukaart van opwaarderen.nl te gebruiken!

  1. The Notebook

Naast de Titanic is the Notebook misschien wel een van de meest romantische films ooit gemaakt. De onmogelijke relatie waarin de ware liefde uiteindelijk alles overwint is geweldig fijn om heerlijk bij weg te zwijmelen- en uiteindelijk gegarandeerd een traantje weg te pinken. Mocht je deze klassieker nog nooit gezien hebben; dan is dit het moment!

  1. The Holiday

Een andere romantische klassieker ‘the Holiday’ gaat over twee vrouwen die hun leven, en vooral de liefde (en mannen) even helemaal beu zijn. Ze besluiten van huis (en land) te ruilen, om even helemaal weg te zijn van alles en iedereen om hun heen. Ze hadden natuurlijk niet verwacht dat juist dit het moment is waarop ze beiden de ware liefde tegenkomen; maar ook dit lijkt minder makkelijk dan gehoopt. The Holiday is een heerlijke romantische komedie, met her en der een snufje drama. Echt een film om je Valentijnsdag mee door te brengen.

  1. La La Land

Houd je van musicals of heb je gewoon even zin in iets vrolijks? Dan is de Oscar-winnende La La Land de film die je zoekt. Een topcast vertaald een verhaal over een ontzettend romantische en toch ogenschijnlijk onmogelijke liefde die zich door de jaren heen ontwikkelt. Sterke stukken drama, vrolijke muziek en dans. Plus een geweldige romantische sfeer maken dit een geweldige film om heerlijk bij weg te zwijmelen.

  1. Love and other Drugs

Anne Hathaway en Jake Gyllenhaal worden smoorverliefd in deze komische, doch dramatische film. Waar Jamie (Jake) ontzettend verliefd is op zijn baan als medicijn verkoper, is Maggie (Anne) op zoek naar het juiste medicijn voor haar Parkinson. De twee ontmoeten elkaar, worden verliefd. En staan samen voor een aantal spannende en dramatische ontwikkelingen in hun leven. Houd de zakdoekjes maar klaar!

Lees ook eens : leer om gelukkig te worden door anders te denken

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)