fbpx
Winkelstraat

De bruidsjurk

bruidsjurk
felice2
Geschreven door felice2

De Bruidsjurk.

Say Yes to the dress, wordt er altijd vol enthousiasme geroepen. En dan?? Dan mag je heel lang sparen. Omdat ik uitgesproken zuinig ben ( zeg gerust een schriep) vind ik dat diep in mijn hart soms wel eens zonde. Aan de andere kant….en zo roept een trouwjurk natuurlijk dilemma’s op

Bij honeymoonshop lijken ze dat uitstekend te begrijpen. De collectie voor bruid en bruidegom is geweldig en …blijft betaalbaar. Klik op het handige overzichtje in de rechterkolom op Budget Bruid en je vind een heleboel bruidsjurken, die heel mooi en heel betaalbaar zijn.
Zei ik heel mooi ? Herstel: prachtig!
Nieuwsgierig als ik ben, klikte ik ook even op de andere onderwerpen in de rechterkolom, want wie kan het nu weerstaan om niet even bij de Prinses Bruid te spieken?
Daar zag ik de echte Prinsessen jurken! Het zijn de trouwjurken van Pronovias. Absolute Sissy-jurken! Met de bijbehorende wijde ( ruisende ) rokken, en kanten sluiers. Je ziet je zelf al door de kerk schreiden…

Niet alleen een bruidsjurk

Bij Honeymoonshop vind je ook voor de bruidegom de meest mooie pakken, waarmee je een mooie match kan maken met je trouwjurk. Met het maken van de Perfect match kunnen ze je bij Honeymoonshop op een heel leuke manier helpen. Hun adviseuses zijn er op getraind om onderling ( zonder dat jullie het merken ) de perfecte match voor jullie outfit tot stand te brengen! Zo kan je op klasieke wijze De Jurk geheim houden.

Een van de tips voor een perfect match wil ik jullie niet onthouden: heb jij een jurk met een kleurtje? Denk dan eens aan een das en pochet in de kleur van de jurk!
Leuk toch? Lief en smaakvol? Ik zeg: doen dames .
Kortom: er valt veel te zien, veel te leren en veel te genieten bij Honeymoonshop, volgens mij de leukste bruidszaak van Nederland!

lees ook: stijlvol op sneakers

Like

Over de auteur

felice2

felice2

Geef een reactie