Dat heb ik dan weer, he…

bingo

Over bingo en prijzen en dat heb ik dan weer….

Gisteren hadden we bingo. eens in de 6 weken hebben we bingo in het café. Ik ga daar altijd heen, ik win nooit wat hoor, dat moet je niet denken. Maar ja, ik ben er even uit he.

de prijzen…


De prijzen zijn leuk, maar ja, ik val nooit in de prijzen he….
Zitten we gisteren allemaal om tafel, gezellig, glaasje cassis van het huis, komt die nieuwe tegenover me zitten. Ze woont sinds een half jaar in de straat. Ik ken haar wel, want ze aait altijd Mops, mijn kat. Ze praat ook tegen Mops. Tegen mij ook, dat heb ik dan weer, he

Wat zeg je tegen iemand die tegen een kat praat alsof het een mens is. Denkt ze dan soms dat ik een kat ben??? Grapje hoor, gelukkig kan ik heel goed grapjes maken. Ja als je geen lolletje kan hebben, dan heb je niks meer, zeg ik altijd.

Goed we zitten dus aan de bingo, ik aan mijn gewone tafel met Suus en Louise. Annemarie voelde zich niet lekker, die was thuis gebleven, We hebben al een ronde gespeeld, als die nieuwe binnen komt. En ja, dat heb ik dan weer he: ik zit nu net vandaag aan een tafel waar een stoel over is…
Ze gaat zitten, koopt twee kaarten en vraagt om een pen. Nou niet om het een of ander, wie gaat er nu naar de bingo zonder pen. Ze kijkt zo vriendelijk en onwetend uit haar ogen, dat ik haar bijna mijn makerkeerstift uitleen. Koos komt haar vanachter de bar een pen brengen. Dus ik laat het maar.

bingo

bingo

De bingo gaat weer beginnen. “Deze ronde”,roept Koos, “gaan we voor de grote tas vol boodschappen” De nieuwe kijkt me verbaasd aan: “wat moet je nou met al die boodschappen ?” Ik snap haar niet, wat is er mis met voor minstens een halve week boodschappen krijgen?? “Nou , leuk toch”, is het enige wat ik kan bedenken.
Ze kijkt me aan en glimlacht zo vrolijk en lief. “Als ik hem win, krijg jij um”, belooft ze. En ik weet zeker dat ze het meent. Vol ijver begint cijfers weg te krassen. Ze lijkt er plezier in te hebben. Dan valt de Bingo. Ze kijkt me aan: “ik had het je zo gegund”, zegt ze “en ik moest er nog eentje… nr 16 ” Ik slik want 16 is wel gevallen…..

Dat heb ik weer he

like Like
Love
1
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)