BESCHERM JEZELF, ALS VROUW IN HET VERKEER

helm

Als vrouw in het verkeer, is het belangrijk dat je je goed beveiligd. Het verkeer om je heen kan soms onberekenbaar zijn, en je veiligheid is uiteraard het meest belangrijke bezit in je leven. Als je de trotse eigenaar van een motor bent, zal je de heerlijke vrijheid kennen die het rijden op dit voertuig met zich meebrengt. En juist omdat je zo onbezorgd mogelijk van de kracht van techniek en snelheid wilt genieten, is het goed een kwalitatieve helm aan te schaffen. Kijk voor je er een koopt wel altijd goed welk model het beste bij je past, en zorg ervoor dat de helm perfect aansluit. Een helm die niet past, biedt namelijk geen enkele garantie op veiligheid.

WAT DOET EEN GOEDE SYSTEEMHELM VOOR JE?

Ok, toegeven, je kapsel is niet echt blij met dat ding op je hoofd. Maar het belang van een goede bescherming van je schedel is in het verkeer niet te bagatelliseren. Allereerst natuurlijk omdat je ernstige schade bij een val, door een sterke systeemhelm te dragen, zoveel mogelijk voorkomt. Maar het doet meer voor je. Doordat je de ruis die je omgeving voortbrengt zo veel minder gewaar wordt, zorgt het ook voor een betere concentratie op het rijden zelf. En natuurlijk beschermt een helm je ook tegen wind, hagel, regen en sneeuw. De systeemhelmen zijn er in diverse vormen en maten. Bekijk deze systeemhelm

Als je graag motor rijdt, zorg dan voor een goed slot, maar boven alles voor een ECE goedgekeurde helm. Aan het verkeer deelnemen zal altijd risico’s met zich meebrengen. Maar door jouw eigen aandeel daarin tot het minimum terug te dringen. Kan je een stuk onbezorgder op je motor stappen. Als je naast een helm, ook nog aandacht aan je rijgedrag en je kleding besteedt. Zal niets nog in de weg staan van de ultieme rijervaring!

lees ook: koop een helm

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)