Kaartje door mlknippenberg

kaartje

Scheiding

Hij doet ondernemersrecht, maar ook veel echtscheidingen. “Echt, wat sommigen mensen die scheiden elkaar aandoen. Je wilt het niet weten.” vertelt hij. “Dan is de één vreemd gegaan en dan gunt de ander hem daarom maar één weekend in de maand de kinderen. Dat soort dingen.” vertelt hij verder. “En dat duurt dan jaren voordat die boosheid is gezakt en er weer een beetje normaal tegen elkaar gedaan wordt.” zegt hij. Ja, dat is erg, denk ik. Maar het loopt soms nog veel verder uit de hand.

Kaartje

Hij rijdt een stukje om voor me. Hij heeft in de Weezenhof gewoond en vindt het wel leuk er eventjes weer doorheen te rijden. Als hij me op het hoekje afzet zegt hij “Hier, ik geef je m’n visitekaartje. Mocht je ooit moeten scheiden, heb je een advocaat.” “Dank je” zeg ik “ook voor het stukje omrijden en de lift.” Ik stop het kaartje in mijn tas. Laten we hopen en er maar gewoon van uit gaan, dat we die nooit nodig zullen hebben.

www.liftgeluk.nl

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)