Avond voor jezelf: hoe kom je echt tot rust?

avond voor jezelf

In je drukke bestaan ben je natuurlijk vaak aan het rennen en vliegen. Pak echter ook dat stukje rust! Heb je eens een avond voor jezelf? Maak er dan ook goed gebruik van. Met onze tips kom je dat avondje helemaal goed door.

Trek je comfortabele outfit aan

Misschien moet je voor je werk wel elke dag strak in het pak. En eerlijk is eerlijk: ook die spijkerbroek zit niet de hele dag door zo lekker. Begin je relaxte avond dan ook met deze belangrijke stap: trek een comfortabele outfit aan! Een trainingspak is een ideaal idee – zo zacht en warm. Het liefst draag je natuurlijk een stylish trainingspak. Denk aan de kleding van In Gold We Trust: stoer, tijdloos en van een hoogwaardige kwaliteit. Het liefst trek je gewoon nooit meer iets anders aan.

Bestel eten

Geen zin om te koken op je vrije avond? Bestel dan lekker eten! Of je nu trek hebt in een gezond maaltje of juist in fastfood – dat is uiteraard aan jou om te bepalen. In ieder geval hoef je je even niet druk te maken om die kooksessie. Je hoeft alleen de deur open te doen, om vervolgens te gaan smullen. Wat een luxe!

Maak je favoriete drankje

Denk niet alleen aan eten, maar ook aan drinken. Maak je favoriete drankje op je vrije avond! Het kan een lekkere koffie zijn, een wijntje of een cocktail: ook hier ben jij weer degene die de keuzes maakt. Haal wat lekkers voor jezelf in huis, je hebt het verdiend.

Ga in bad

Heb je thuis een bad? Het is een heerlijk idee om daarin te gaan liggen. Zo kom je namelijk helemaal tot rust. Een lange douche nemen is ook een optie, als je geen bad hebt. Als je echt wilt uitpakken, kun je ook nog denken aan een gezichtsmasker of een haarmasker. Neem er uitgebreid de tijd voor.

Plof neer op de bank

De comfortabelste plek voor een avondje chillen is toch wel de bank. Eten en drinken bij de hand, dekentje erbij – niets meer aan doen. Je kunt ook de kaarsen aansteken, om het extra gezellig te maken in je woonkamer.

Kies je vermaak

Het is heerlijk om tijdens je avond voor jezelf een serie te bingewatchen. Of zet een film op die je altijd al eens wilt kijken! Zo maak je er een waar bioscoopavondje van, maar dan gewoon op je eigen bank. Geen zin om naar een scherm te turen? Pak er dan eens een goed boek bij, of een tijdschrift. Je kunt er urenlang in verdwijnen: denk even aan helemaal niets anders, en kom weer lekker tot jezelf!

lees ook eens: zo regel je de bbq

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)